Küggyé sms-t!

 2008.12.07. 21:33

Most olvasgattam ezt a Megasz(t)ár körüli szavazós mizériát. Igaz nem sokat értek hozzá, kb annyit mint a pónikhoz. Balga nép szavaz pötyögi az emelt díjas sms-eket és csak les ki a puliszkapusztítóból, ha mégsincs igaza és megvétózzák. Mondjuk a zsűri jelenlétét sem értem egy ilyen műsorba minek, ha nép úgy dönt, hogy nekik tökömtudja kinek a hangja jön be akkor miért nme mehet továb??? Úgyis az istenadtanép lesz az aki elmegy a haknikra meg tölti le akarom mondani veszi a cd-ket. Na nem baj a nagyokos zsűrinek igaza lett a nép meg hagy jártassa a gambáját, úgyis megnézi a műsort és a végén úgyis örül hogy van egy újabb popidol. Itt látszik, hogy a rómaiak is tudták, hogy cirkusz kell a népnek, na meg egy kis elemózsia osztan akkor minden happy. Na mindegy nézzük a megasztárt és küldjünk sms-t.
Apropó sms. Szerintem drága kicsiny hazánk az egyetlen ezen a kicsiny srágolyobison, ahol mindent lehet sms-ben intézni. De komolyan, lassan már a választásokat is azzal fogják lebonyolítani. Mondjuk ennek van egy pozitív oldala is. A különböző nagyérdemű műsorok sms falai. Mikor éhező, nincstelen istenbarmai küldözgetik az üzeneteket és mondják az okosságot. Ödönkének boldog szülinapot amúgy meg kapják be! Derék emberek vannak a földön erre már rájöttem. Főleg az olyanok akik megrészegülnek a szólásszabadság jogán, de ez csak egy lehetőség, nem feltétlenül kéne élni vele.
Nem baj küggyé sms-t...

Címkék: vélemény agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2008.12.07. 22:53:33

Ez az egész úgy közröhej, ahogy van.

---pffffff----

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.12.08. 01:18:42

Az egy dolog, h sms-t küld, de wazze, még meg is nézi azt a kurva műsort, sőt hétfőn nem is tud másról beszélni a kolleginával, miközben én a sorban állok, és várom, hogy legyen már valami...
Na ez a szomorú, mert hogy mire bassza el a pénzét az nem érdekel...
süti beállítások módosítása