Fakapp karácsony!

 2008.12.08. 01:12

Már megint azok a rohad karácsonyi dekorációk! Komolyan mondom megőrjítenek. Nem csak hogy a legtöbb undorítóan néz ki és a karácsonyi hangulatból maximum a halálrazabálás utáni émelygést juttatja eszembe, de még sokszor el is várják hogy jópofát vágjunk hozzá és örüljünk neki.
Mint már említettem a kolléganő rendesen kiakasztott azzal, hogy milyen dísz is kell az irodaajtómra, de pénteken még a főnök is ezen pörgött. Mondtam neki, hogy majd legfeljebb karácsony előtt egy héttel kirakom, hagy örüljön mindenki.
Amúgy is József mindent bevallott.
Alapvetően nincs bajom a karácsony szellemével, mert miért lenne. Szép ünnep, ajándékozzuk meg szeretteinket, szeressük egymást, miegymást és egysmást. Azonban van egy pár bökkenő. Ma a belvároson baktattam keresztül, ahol a rengeteg utcai árustól, utcazenésztől, borozó és fogyasztó tömegtől alig lehetett közlekedni. Valahol olyan álszent és hamis volt a légkör, mint az a tangóharmónikaszó, amelyik valamelyik padról áradt. Vannak óriási éneklő mikulások, akik erős akcentussál nyomják a jingle balls bells-t. Az ilyeneket olyan szivesen lerugdalnám. De most őszintén, nézz magadba és nem fogalmazódik meg benned az, hogy megszüntesd a kontinuitást a tagjai között, ahogy riszálja magát????
A másik nagyon szeretett dolog, hogy mindenhonnan vigyorog a képünkbe, hogy szeressük egymást, legalább karácsonykor és van hogy egymást tiporják az emberek a boltban. Mindenki felkap egy álszent vigyort és aztán ugyanolyan mint egész évben. Na nem baj jön a karácsony és szeressük egymást...

Címkék: vélemény agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herold 2008.12.08. 08:00:16

én betiltanám a karácsonyt...halálosan utálom...pont az ilyen elüzletiesedett álszent shoppingolásmizéria miatt, meg a sok műmosoly és plasztik dekorációk okából kifolyólagosan.
karácsony nálunk: stressz, és a halászlé első rottyanására ősök közt kitör a vihar, ennek megakadályozására már a karácsonyi zene helyett szóló Macskajaj filmzene sem mentsvár és közeledünk az armageddonhoz.
a forralt bor jó...azt szeretjük...álákollektíve...

Bazsiahegyről 2008.12.08. 08:07:17

én tudjátok mit szeretnék karácsonyra? 7 év kötél esetleg 2 hét villamosszék...

herold 2008.12.08. 08:54:59

nekem csak 2 nap stresszmentes élet kellene...

Bazsiahegyről 2008.12.08. 09:05:07

én már arról is kezdek lemondani...

Bluesrocker · http://www.rockerek.hu/Izsi 2008.12.08. 14:42:05

Én karácsonykor ágyban akarok lenni. Legalább 1 lánnyal:P

Bazsiahegyről 2008.12.08. 14:52:15

hm... felbérelni nem ér...
süti beállítások módosítása