Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Zenéket ajánlunk szexhez

 2008.12.08. 09:02

Láttam egy posztot/interjút ahol Judi Nero nyilatkzgatott okosakat arról hogy milyen zenére jó csinálni. Ő ugye az a filmszereplő aki csak nőkkel csinált filmet, mert így ugye nem kurva akkor. Okos... nagyon okos... Nos ezen felbuzdulva mi is adunk pár tippet az érdeklődő szellemű ifjúságnak és a beteges hajlamú sajnálatos módon élve született szlovák rendőröknek akik voltak szívesek 1500 koronára megbűntetni.
Nos akkor "S jőni fog ha jőnie kell a nagyszerű...":
Marilin Manson:
Ezt azoknak ajánljuk akik a lassabb szexet szeretik. Közben lágyan összefonódni majd a sweet dreams-re egymás mellkasára szarni és szétkenni. Esetleg átkakilni a másik fenekébe. Majd ezek után egy olyan klasszikusra mint pl a Don't like but the drugs like me, összeverni a másikat.
Cannibal Corpse:
Itt már kezdődnek a bajok... Azoknak ajánlott akik szeretik a fájdalmas szexet. Teszem azt ha a partnerük felgyújtja őket vagy eleve égő kotonnal csinálják. Aki ilyenre csinálja az nem pontosan a fenékbe teszi be... Az konkréten kiszedi a beleket és úgy.
Marduk/Absu/Mayhem:
Felgyújtod, megerőszakolod, kibelezed, megeszed a szívét, megerőszakolod ugrálókötelezel a beleivel, feláldozod a sátánnak és a sátánt is megerőszakolod. Csak elszántaknak... és azoknak akik nem undorodnak attól hogy a gitárokból csak egy kását lehet hallani.
Lola:
Ez tüncimünci kiszlányoknak ész kiszfiúknak akik moszt fedezik fel a szegszualitászukat, meg hogy mi van a lábuk köszt ész örömükben kiabálnak hogy hallja meg a világ...
Wagner:
Szigorúan árjáknak és egyéb fajtiszta embereknek. Pózok: mereven, egyenes háttal, sok karlendítéssel. Ajánlott olvasmány mellé: Lebensborn program története.
 

Egyenlőre ennyi, osszátok be jól a zenéket és pózokat! Még később írok párat hozzájuk :P

 

Címkék: vélemény beteg szex fájdalmas

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herold 2008.12.08. 10:07:58

az industrial goth kimaradt, arra lehet még egyesek szerint perverzkedni, vagy a cradle of filthre:)

mutant · http://universal.blog.hu 2008.12.08. 12:28:57

*Marilyn Manson

Mi Rammstein-ra meg Finntrollra szoktunk:D:D:D

Bazsiahegyről 2008.12.08. 12:33:35

Rammsteint el tudom képzelni hogy hogyan :D na de Fintrollra? :D

tobika 2008.12.09. 18:36:52

Zenére a legjobb szeretkezni.Ti nemtudjátok mi a jó-)
Pl.Frakk a macskák réme,vagy a Menő Manó zenéje,esetleg a Verdi-verdki-)
süti beállítások módosítása