Kozsó ízlelőbimbói

 2008.12.11. 12:53

Az eredeti hír annyira hm... érdektelen? hatodrangú? kitérdekel kategóriás? hogy nem is másolom be.
Szóval a tragédia lényege hogy Kozsó a drága, az egyetlen utánozhatatlan, felvidíthatatlan szomorú szamuráj, nem érez többé ízeket! Mi lesz most a világgal kérdem én? És nem csak a bennem felgyűlt forraltbor kérdezteti ezt hanem a világ minden jóérzésű busmanja és Kozsórajongója amerikából, magyarföldről és szerte a világ minden tájáról. Mert ugye ilyenek biztos vannak. Az orvos azt tanácsolta neki hogy ne igyon szénsavasat, ne egyen sokat meg ilyesmik... Én mást javallanék. Ne egyen egyáltalán semmit. Szokjon rá a fotoszintézisre meg arra hogy levegőt nem vehet csak ha szénmonoxidot és széndioxidot lélegez be. Addig semmi hajtincs, meg napszemüveg, kivánlak szomorú szamuráj. Lófaszt! Addig kéküljön a feje mintha ütnék egy répával.
Drága Kozsó mondd miért nem a hallásod ment el? Akkor lehetnél korunk Mozart-ja! De így csak korunk... hát igen. Így csak te vagy.
Mormoljunk el közösen egy imát barátaim... Ámen...

Címkék: beteg idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herold 2008.12.11. 14:49:11

isten ments h kötözködjek, de nem Mozart volt a süket....

Bazsiahegyről 2008.12.11. 15:15:22

tudom :D Beethoven volt a süket :) Mozart volt az aki tragiksuan fiatalon halt meg :P
süti beállítások módosítása