Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Emo-s gumibaba

 2009.01.20. 09:34

Hát igen, eljött ez a pillanat is. Ezt is megéltük valahogy. De minek? Meg miért? És ki tette ezt? :D Hosszas tanulmányt lehetne írni arról hogy épelméjű e kedves tervező uraság/hölgyemény, de nem teszem. Csak közlöm szerény véleményem, ém lehet hogy nem a legmegfelelőbb formában.
Szóval, az EMO-sok kis tizenévek köcsögök, akik folyton bőgnek meg rinyálnak valamiért ami nekeik probléma mindenki másnak rutinfeladat. Pl reggel megfésülködni. Azt a szép tarka-barka frizurát úgy elkészíteni hogy aki meglát menten lehányjon. Nem mondom ez az ami nagyon kell. Mivel ők még jelentősen fiatalkorúak (még egy 20 fölötti EMO-st sem láttam) nem tudom mi szükség lenne gumibabákra? Ja hogy nincs senkivel kapcsolatuk? Hát ez szomorú, tudom ajánlani a WoW előfizetést.
Az a perverz meg aki ilyet venne annak csak gratulálni tudok... Öregem te valszeg pedofil lehetsz csak. Az EMO-s gumibabán nincs luk. Ez tudományos tény. Mégpedig azért mert fél a szextől. HA pedig valahogy mégis sikerült beleélvezni akkor az a szeménél kifolyik mintha sírna, ezzel növeli az élethűséget.
Ó istenek mi jöhet még? :D Kiszel T. baba nincs? :D Vagy Győzikés? :D

Címkék: beteg szex idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ViKo · http://fair.blog.hu 2009.01.20. 15:45:06

Én szívlapátot árulnék az emo-soknak, hátha agyonvernék magukat bánatukba...

jungleman 2009.01.20. 16:34:34

jah, myvipre is már azért nem megyek a fórumokra, meg egyáltalán sehova, mert ott meg mindenki divatemós (!) ilyen pl, hogy állandóan olyanokat irogat, hogy jajj, pucca, meg jajj de ceretlek, meg hogy lelkifurkám van. Mondom, mi a k*rva anyád van? Asszongya lelkifurkám van. Áhh hagyjuk ezeket a rákba, oszt dögöljön meg az összes hülye f*sz k*rva b*zmeg. A sulim tele van ilyenekkel. Komolyan, már úgy kell sunnyognom, a folyosón, nehogy elhányjam magam.

jungleman 2009.01.20. 16:39:07

a másik meg az, hogy mi a f*sznak csinálnak ilyeneket, meg minek teszik bele a tévébe, meg minek próbálják megismertetni ezeket? Hisz ezek nem is emberek. A gumibabáról meg annyit, hogy az emósoknak is azt kéne csinálniuk, mint egyik hülye osztálytársam a plüssmacijával. (Lyukat vág rá, oszt megbassza.)

Minusz 2009.01.20. 18:15:09

most mit szóljátok le a tervezőt,ez egy faja ötlet volt,tökéletes céltáblának,vagy az utcán magad előtt rugdosni:D

Bazsiahegyről 2009.01.20. 18:22:17

:D rugdosásra ott a K. Tünde féle naptár egy vödörre ragasztva.... nem elég hogy nagyot szól még az érzés is megvan hogy őt rúgod :D

Izsi · http://bolhatojas.blog.hu 2009.01.20. 19:53:35

Egyáltalán hogy lehet meg****ni az emós gumibabát? Az nem ilyen összekuporodott formára van fabrikálva? Adnak hozzá műkönnyet legalább?XD

Fiorentina 2009.01.20. 21:25:43

Meg felfestve felvágott ereket is.... :DDDDD ajándék fekete szemfestékkel és körömlakkal.

Aetherius 2009.01.20. 22:43:08

Esetleg michael jackos gumibaba?
levehető orral--->+1 lyuk a kéjenceknek

bekbórd! 2009.01.21. 14:41:47

Viszont az emós gumibaba gyártója sokat spórolhat azon, hogy nem kell 2 különböző nemű babut tervezni. Ugyanaz a bábu lehet, és vagy faszt, vagy pinát hegeszt rá.
süti beállítások módosítása