Bekem a rasszista :P

 2009.04.23. 09:50

"BUDAPEST – Gáspár Győző (35) hetek óta izgatottan várta az AC Milan érkezését, hogy személyesen is találkozzon a kedvencével, David Beckhammel (33), sőt telekürtölte a sajtót: egy egész napot Beckhammel fog tölteni, és együtt is ebédelnek majd. Így Győzike alapos szervezkedésbe kezdett: felkereste a szervezőket, és felajánlotta segítségét. A csapat önjelölt idegenvezetőjeként részt vett a program szervezésében és a csapattagok eligazításában, ráadásul ugyanabban a szállodában szállt meg, ahol az AC Milan. Győzikének azonban csalódnia kellett, annak ellenére, hogy minden követ megmozgatott, füstbe ment a nagy terv: a közös ebéd és az egész napos barátkozás elmaradt. A showman hosszú órákig magányosan ült a szálloda halljában, miközben Gianni Annoni (37), az olasz származású műsorvezető, aki szintén a program szervezésében vett részt, mindenkivel jókedvűen társalgott. Gáspár Győzőre azonban a nap folyamán ügyet sem vetett David Beckham, aki nem mellesleg másnak adott autogramot. Győző azonban nem tágított, valószínűleg elszánta magát, hogy ha törik, ha szakad, David Beckham közelébe férkőzik, legalább egy fotó erejéig. A futballsztár azonban még hosszú órákig rá sem hederített, végül nagy nehezen kezet rázott a sóvárgó showmannel."

Nos, először is HÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁHÁ. Mondhatnám hogy én tegnap megmondtam... De ilyet nem teszek mert én nem vagyok gonosz. (plafon egy része leesett) Győzőkém áldjon meg a Devla hát mit hittél? Hogy elpikulázsod á kédvénc nóútáját? :D Nuku olasztudással mit akartál more? :D Képet nem mellékelek arról ahogy összetett kézzel áll Bekem előtt és imádkozik, az meg le se szarja mert esetleg jönnek a kép tulajdonosai és bajok lesznek, de az a kép hát... Egyes papokon nem látni ennyi áhítatot.
De hát mondhatném azt is hogy Bekem csúnya rasszista dög mert nem állt szóba a nemzeti igazi csótányával aki pedig kész lett volna akár arra is hogy belenyaljon a segge lyukába kecsap nélkül egy szál fürdőpapucsban.
 

Címkék: beteg idióta bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása