Dzsekót perlik

 2009.05.08. 15:14

"Az énekes szóvivője nemrégiben nyújtotta be polgári peres keresetét Jackson ellen, mert állítólag munkaadója 44 millió dollárral tartozik neki – írja a msnbc. Raymone Bain több mint öt éve beszél az énekes nevében, munkakörébe az is beletartozott, hogy a gyermekmolesztálási ügyek is megszólaljon. Az énekes [1] három éve nem fizetett az asszonynak, így szerdán a Washingtonban pert indított ellene. „Annak ellenére, hogy bepereltem, sajnálom őt, és tisztelem, illetve a mai napig úgy gondolok rá, mint egy élő legendára” – jelentett ki Bain. Ha ez nem lenne elég, Jacksont a Thriller című videóklipben szereplő playmate lány is beperelte, arra hivatkozva, hogy neki sem fizetett semmit a szereplésért."

Hát igen, újabb bálványt tipor porba a gonosz nép. Jöhetnek a rajongók az ablakom alá égő fáklyákkal is... majd jól lepisálom őket és akkor kialszik a fáklyájuk is. Elsőre azt olvastam hogy 44milló darabra perlik szegény sztárunkat :P Mondjuk egy ügyes plasztikai sebész, az ő esetében gyurmázó szakmunkás szét tudná szedni annyi darabkára, és akkor jó lenne mondjuk Geronazzo Máriához pótalkatrésznek ha elkezd szétesni.
A molesztáláshoz meg annyit fűzök hozzá hogy Dzsekó nem pedofil, csak türelmetlen. És az ő nevében kikérem magamnak hogy kisfiúkkal meg kislányokkal fajtalankodjon... Na fujj... Mer ugye ő csak kisfiúkkal :P Ha belegondolok hogy gyerekkoromban rajongtam Dzsekóért... és ez lehetett volna akkor másként is...

 

Címkék: beteg idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása