Bulvárhírek röviden

 2009.05.13. 12:17

""Mindenki Tibi bácsija, Dévényi Tibor tegnap előttem kocogott a Pozsonyi úton. Farmer térdnadrág és keresztbecsíkos póló volt az öltözéke, valamint barna mokasszin, amiben erősen sántikált. Hátulról nézve azért az tisztán látszott, hogy valaha deltás alkata volt" - mentette a menthetőt Spyware."

Ohh Tibibácsi ezekszerint olyan mint a Kudlik Juli meg a Schwarzenegger... Mer ugye azok is deltások voltak. Mondjuk megnézném ahogy Tibibácsi gondol egy merészet és széttép egy fél teherautót mer ő a gépember. Mondjuk nekem mindig gyanús volt az öreg... én még nem láttam pislogni. Meg a pontoslabdákkal is mindig célbatalált... és a gyerekeket is a mentő vitte el egy-egy dobás után.

"Szentiványi Hajnalka mondatait cenzúrázza és kiforgatja a sajtó, ez fáj neki a legjobban. Férjével a hosszú és kiegyensúlyozott kapcsolatot sok beszélgetéssel tartja fent. A playmate azt is elmondta, ágyesz-bogyesz hello."

Van egy vízióm erről hogy hogy beszélgethetnek egymással... Mint két hentes a Munkácsy kiállításon. (csak azért nem vasarely-t írtam mert nemtudom hogy írják külfödiül hogy Vásárhelyi) Ez az ágyes bogyesz hello... hát nemtudom :D Ezt tényleg nem lehet kiforgatni... Vajon ha egy lapáttal rácsapnék a szilikonjára arról visszapattanna és fejenvágna?

"A Megasztár egyik legfiatalabb versenyzője és édesanyja úgy döntött, nem zeneművészetin fog továbbtanulni, hanem a helyi mezőgazdasági szakközépiskolában – írja a Bors [1]."

Röviden velősen parasztjányka lesz belőle pöttyös gumicsimmában meg köténykében, azt dúdolgathat aratódalokat amikor a traktoros Pisti udvarol neki a Zetorjáról.
- "Hűűű Lüszikém há neked szebb a kasznid mint a Zetornak!"

"Benkő Dániel balesetet szenvedett az RTL Klub Kalandra fal! című műsorának forgatásán, amelyről most először nyilatkozott. Szerencsére a lantművész már teljesen jól van."

Ez kb annyit tesz hogy valami becsípte a pöcsét. De nem eléggé mert még mindig itt szövegel...

Címkék: bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása