Nem értem miért van az hogyha bekapcsolom a TV-t mindig valami buziságnak kell mennie. De szó szerint. Jó hogy nem Steiner Kristóf lékeli élő egyenes adásban Fridit vagy Csonka Szandit. De igazából nem is ezen akadtam most ki vagy a Mónika/Barath són, hanem hogy bekapcsolom azt a szaros képládát, és mi megy? úgyvan... Barátok Közt. Főműsoridőben Berényi Miki fülbegyónását kell arról hallgatni hogy megdugta Magdi anyus hulláját és olyan cuppogó hangja volt az egésznek mint amikor az ember belefingik egy doboz pudingba. Aztán amikor megtudtuk kb 30 másodperc után hogy az első 10 részhez képest csak a szereplők változtak, akkor minden rendben és elkapcsolunk egy másik adóra... No lámcsak mi megy itten? Jóban Rosszban. Úgyvan mer ez kell a népnek mint a heresérvműtét ütvefúróval. Ennek még a szereplőit sem ismerem, csak annyit tudok hogy múltkor csapatleépítés volt és ukrán maffiózók kinyírták a fél bagázst. Csak az a baj hogy nem olyan Brandon Lee-s módszerrel... Ezek életben maradtak. Itt már vátam hogy törje rám az ajtót valami baltás gyilkos vagy legalább egy gyilkos nindzsa egy Power Rangers DVD-vel hogy nesze bazmeg ezzel kínozd magad, ne egy sünt dugjál meg.
Igazából nemtudom hogy az agyam kapcsolt le alőbb vagy én a Tv-t. De reggel már nem volt rajta kép. Lehet hogy amiatt a nagy luk miatt amit egy véletlenül arrajáró szívlapátt ütött rajta egészen orvvul...
Szóval aki ezt a műsort így összeállította tehet egy szívességet és benyalhat...

Címkék: vélemény tv beteg idióták

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása