Csajok szilikon snitt II.

 2009.05.18. 11:57

Hát igen... még mindig nagyon sok keresés érkezik erre a sorozatra. Pedig hát én csak szidtam mert egy értelmetlen marhaság mint a Barátok Közt és bátorkodtam megjegyezni hogy a célközönség azok a férfiak akik 40 évesen sem kapnak nőt csak WoW előfizetést. Ők valszeg a lengő csöcsök reményében nézik, de ebben max az ajtók lengenek meg a könyökök. A női célcsoport max 16 éves, agya gyakorlatilag semmi, így könnyen be tudja fogadni a történet mélységét/ mondanivalóját ami nagyjából annyi van mint egy Lola albumnak.
Szóval csak annyit akarok mondani hogy a sorozat készítői két fillérért kiszívnák a taknyot az anyjuk fejéből a köldökén át a szemgolyóikkal egyetemben. Akik ilyennel képesek butítani az embereket mint Rosalinda, Esmeralda, Isaura, Homok titkai, Pampák királya, Barátok közt stb... azok nagyon nagyon megérdemelnek egy anális ráhatást egy elefánt lábától.
 

Címkék: vélemény

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása