"Tévénézők százezrei voltak a szemtanúi a héten, ahogy az Áll az alku két játékosa közt érzelmi szálak szövődnek. A TV2 népszerű vetélkedőjének mai játékosa, Kirják Edit és a 21 tagú keret mindig mosolygós Thomasa között a stábtagok szerint már a bemutatkozáskor is érezhető volt a szimpátia, és minél több időt töltöttek együtt, annál jobban szikrázott a levegő." - Blikkhu

Úristen! Mit képzelnek ezek, hogy a kamerák előtt érzelmi szálakat szövögetnek gazdasági válság idején ahelyett, hogy a szőnyeggyárban dolgoznának.... Ennye! A viccet félretéve ez miért is hír? Úgy gondolom mindneki látott már pornófilmet, azon nem háborodik fel senki és nem adja hírül a Blikkhu. A következő hír az lesz  a főcímlapon, hogy szülni fog a macskám!

Majd tudósítok róla, hogy ti is átélhessétek ezt a fenomenális élményt, amikor a kis Rozi cica kipréseli magából azokat a csupasz, dülledtszemű, nyálkás kis tündibündi cicusokat!

Címkék: beteg bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása