Ötletek EMÓ-soknak

 2009.05.22. 15:30

Mint azt a cím is mutatja pár ötlettel szeretnék szolgálni az öngyilkosjelölteknek és az EMOsoknak. Az EMOsokat direk így írtam és azért nem "EMO"-nak, mert az EMOsok szó idegesíti őket.

1. módszer:

Az EMOsok gyakran használnak borotvapengét. Csak egy a baj.... mégpedig az, hogy rosszul használják. A csukló elvágása nem vezet halálos vérveszteséghez, mivel az erek átmérője fizikailag nem teszi ezt lehetővé. Még a könyökvénák is csak nagyon szerencsétlen esetben okoznak efféle halált. Megoldás:  kicsit nagyobb bátorság kell a módszerhez, de hatásos! Vágja el a nyaki ütőerét, 10 másodperc és vége. Nem fáj semmivel se jobban, mint a kezeit összevagdosni. Kicsit húzósabb megoldás a comb artéria elvágása. Ez még gyorsabb is, 5-7 másodperc a "lefutási" ideje. Ez már jobban fáj, mert inakat, izmokat is át kell vágni. Hogy csináld? Combtőnél a nagykéssel csontig. Ha ügyes vagy az első mozdulatra megvagy vele. Persze kell hozzá egy éles kés is, de ez a legkisebb probléma...

2. módszer:

Rövid és tömör: kösd fel magad! Akármilyen egyszerűnek tűnik, mégis el lehet rontani és sok szenvedést lehet vele okozni. A lényeg a kötél hossza és a magasság, amennyiről ugrik a delikvens. A lényeg az, hogy egy 30-50 centi magasról ajánlatos ugrani. A lényeg az, hogy a kötél kb 50 centivel legyen rövidebb, minthogy leérjen az illető lába. Fontos, hogy nem szabad túl magasról ugrani. Az akasztás léynege nem a fulladásos halál előidézése, hanem a nyaktörés kiváltása. Ha túl alacsonyról ugrik az áldozat, nem törik el a nyaka és szörnyű kínok közt megfullad. Ha viszont túl magasról ugrik, akkor leszakadhat a feje és ez ugyebár hátrány egy koporsós temetés esztétikai kritériumait nézve.

3. módszer:

Az öngyilkos jelöltek gyakran vesznek be gyógyszert és alkoholt egyszerre. Ennek is egy hátránya van. Hosszadalmas szenvedést okoz. Ajánlom az 1. vagy a 2. módszer alkalmazását. Ha mégis egy 3. fajta halálnemet szeretnél választani, akkor szeretném javasolni a vonatot. Gyors és hatásos. Csak le ne késd a "csatlakozást"! Ennek a hátránya a fenti temetési kritériumoknak meg nem felelés. A test gyakorlatilag egykilós darabokra szakad, melyet az Istenért se tudnak összerakni. Maradj a másik két módszer egyikénél!

 

A halál nem fáj, csak az élet kínozza meg az embert!

Ki tudná a halál gondolatát elviselni, ha élni öröm volna.

 

Címkék: beteg bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása