Swingerklub

 2009.05.26. 23:07

"A nőies művészetek iskolája után Geronazzo újabb vállalkozásba fog: szvingerklubot nyit. A nagyszájú nő szerint ez a két dolog valamilyen szinten összekapcsolódik - talán arra gondol, hogy például a szerdai orálszex-oktatás után csütörtökön már szvingelés közben lehet hasznosítani a tanultakat. Ha az első alkalmak sikert aratnak és igény lesz rá, folyamatosan nyitva fog tartani a hely, ahol egyedül Geronazzo teste lesz tabu"

Na most nézzétek meg jól... Csodálkoztok hogy ő tabu? Más civilizált országban be is tiltanák ilyen fejjel. Még ha ráadnak egy vödröt vagy zacskót azis felér egy hosszútávú masszív faszkorbácsolással. El tudom képzelni hogy a szája mitől lett ekkora. Mondták neki hogy csücsörítsen, aztán valaki szájonküldte szívlapáttal. Hm... végülis ha vele valaki hátulról csinálja az egy dolog hogy onnan is látja a száját ahogy mosolyog, de még a mellét is hátra tudja annyira csapni ne kelljen előrenyúlni értük... Na szép álmokat/Kellemes reggelt  :P

Címkék: bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása