"Az utcán simogatják a nagyszájú nőt!
Maria Geronazzonak mostanra világos lett, hogy nem rég indított Secret Garden nevű erotikus iskolája árait nem az átlagos magyarra szabta, ugyanis eddig még egyetlen hivatalos beiratkozó sem akadt. Ám személye egyre népszerűbb: ma már a kisnyugdíjasok is megállítják, sőt, gyakran megsimogatják az utcán."

Ja megsimogatják mer a nagy száj miatt összetévesztik a Lánchíd kőoroszlánjaival és nem értik hogy sétált el onnan...
Meg mondjuk nem nagy csoda hogy csődbement a szexsuli. Tőle mit lehet tanulni már nem azért? Hogy hogy lehet bevásárolni úgy kosár nélkül hogy mégis haza tudj mindent vinni?
Szerintem ő az egyetlen ember a világon aki így egybe a szájában meg tudja csinálni a palacsintát. Kis tojást, lisztet meg tejet benyel, kiáll a napra nyitott szájjal aztán előbb utóbb csak készen lesz. Mondjuk fogkrémből meg rágóból nem kis mennyiséget használhat el. Levest enni meg ugye csak merőkanállal, vagy fagyiskanállal tud.
 

Címkék: bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bloObird 2009.05.30. 17:58:40

Valaki csodálkozik azon, nem mennek hozzá az emberek?
Most őszintén: kinek hiányzik az eme látvány okozta traumától évekig álmatlanul forgolodni minden éjszaka?

alliteracio · http://napipuszi.blog.hu 2009.05.30. 18:53:18

bammeg Bazsi visítva röhögtem a dumádon!!!! :))))))))))))))))))))))

vahurstar 2009.05.31. 12:18:53

:D azon gondolkodtam hogy mennyire kéne részegnek lennem hogy megengedjem nélkül hogy leszopjon, persze szigorúan óvszerrel.
süti beállítások módosítása