AFC és a körömlakkozás

 2009.06.05. 13:16

"Meglepődve tapasztaltuk, hogy az Anti Fitness Club énekese, Tomi feketére lakozott körömmel állt minap kamerák elé. De a lakk még önmagában nem lett volna akkora égés, az sokkal cikibb, hogy az egyik körmén, már félig le van kopva. Mindenki tudja, hogy a félig lekopott körömlaknál nincs igénytelenebb dolog, talán csak a repedt sarok szandállal. Sebaj. Bizonyára csak véletlenül történt meg az Anti Fitness Club énekesével ez a kis malőr, legközelebb, majd jobban figyel mielőtt kamerák elé áll."

Hát igen... A hülye kis buzi nem lakozza ki a körmét rendesen és már hír is lesz belőle. Úgy látszik ez már csak egy ilyen elbaszott világ hogy senkit nem zavar hogy tehetségtelen burnyákok vannak a zenekarban akik eladták magukat kilóra.
Aztán jöhetnek rinyálni most a rajongók hogy hogy mondhatok ilyet. Nekik is üzenem hogy szar az ízlésük. Dehát kinek a pap, kinek a paplan. Azért a töröttsarkú cipős fellépést még várjuk a zenekartól. A múltkori PAFE-s fellépésük úgyis jól sikerült. Volt koncert :P füttykoncert.
Tehát tipp ellenük: inmadietly szívlapát, etessünk velük sok erőspaprikát had tutdják meg mire jó igazából a seggük.
 

Címkék: bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D4M13N 2009.06.05. 13:56:53

Az antifitness clubbról az a véleményem gohy el kell törni a lábukat,kupacba rakni.körbeállni vállvetve addig ugrálni a törékeny buzi testükön amíg egy massza lesz belőlük azt meg elásni.És akkor jó is lenne.

Bazsiahegyről 2009.06.05. 14:06:36

:D ötletes... de gyújtsuk is meg őket

Minusz 2009.06.06. 15:40:40

utánna meg hugyozzuk le,és adjuk oda a nekrofilok szövetségének engesztelésül:D

Bazsiahegyről 2009.06.06. 17:28:46

ott a pont :P kezdhetjük :D
süti beállítások módosítása