Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

A mi Máriánk nem is szent...

 2009.06.25. 14:46

"Legelőször még arról szóltak a hírek, hogy saját zsebéből egymillió forintot fizetett Geronazzo Maria azért, hogy kilenc legényt kényeztethessen [1] hatalmas szájával a kamerák előtt. Aztán miután a reklám megvolt, már tagadták az összeget, mi több, a kétgyermekes asszony most perelni akarja Goldengate.hu-t az elmaradt fizetsége miatt. A szerződésben ugyanis 50-50 százalékban állapodtak meg, amiből Geronazzo még egy fillért sem látott annak ellenére, hogy több ezren töltötték le a filmet az internetről emelt díjas telefon segítségével. Kósa Gábor, a film producere viccesnek tartja a történetet, állítása szerint nem ők tartoznak, hanem a nagyszájú nő tartozik nekik, és bármikor bebizonyítják, hogy a gangbang film nem termelte ki a ráfordított összeget sem -írta a Napi Ász."

Hát igen... nem szent de a miénk. Kicsit sem sárga, viszont nagy a szája, vigye el a szarok rája. Naszóval egy milkát képes volt kitejelni hogy 9 manus akit telepumpáltak mindenféle szerrel hogy felálljon a szájára, legyalázza mint a kisovis az ablakzsiráfot. Szép. Egy millióból pedig mennyi olyan vödör kijönne ami jó a fejére...
Érdemes ehhez még hozzáfűzni valamit? :D Vihar a biliben, illetve MArika szájában.
 

Címkék: vélemény web beteg szex hülyeség fájdalmas bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása