Donatella tesója

 2009.07.13. 11:07

"A dekoratív médiaszemélyiség már 2008 októberében is kifejtette [1], kora ellenére szívesen vállalna egy újabb gyermeket lánya, Donatella mellé - írja a Napi Ász [2]. Kiszel, aki továbbra sem tudja, kit választana új gyermeke apjának, testvérre áhítozó lánya kívánságát teljesítené, ha ismét teherbe esne. "Számtalan férfi célozgatott már rá, hogy szívesen nemzene nekem gyermeket, de én visszautasítottam őket. Nekem nem csupán a külső, hanem a belső értékek is számítanak. Elengedhetetlen, hogy egy férfi meg tudjon nevettetni, de az intellektuális igényeimet is képes legyen kielégíteni" - tette magasra a lécet Kiszel a Napi Ász hasábjain. A médiaszemélyiség azt is megosztotta az olvasókkal, csakis szerelmi kapcsolatban hajlandó szexelni, egyébként pedig nem számít neki, jövőbeni gyermeke milyen nemű lesz."

Ne... innen kérem szépen a csodálatos egyetlen művésznőt hogy NEEE! Kedves Tünde... az hogyha valaki azt mondja hogy fejenbasználak egy szöges deszkával, az nem jelent túl sok jót gyerekvállalás szempontjából. A basszon meg egy talicska aprómajom sem azt jelenti hogy valaki Donatellának akar testvérkét.
Hm... Donatella... na nézzük csak hogy is hívták a 4 tininidzsateknőcöt? Donatello, Raffaello, Michalangelo és Leonardo. Na most még 3 gyerek kell... Donatella már megvan, még lesz Raffaella, Michalengéla meg Leonarda. Az apjuk meg a Recskamester. (a poént köszi D4M13N-nek :P )
Amúgy ki az az elvetemedett aki tündét akár csak egy jégcsákánnyal is megpiszkálná? :D

Szóval összegzésképp:
Mivan anyám szaglik a muff hogy már bárki lehet a gyerek apja? :P

 

Címkék: vélemény beteg bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sertésmájkrém 2009.07.13. 22:11:36

Nem mintha nem tudnátok, de azért hátha idetéved vki aki mégsem. :)

Szóval, ha nem foglalkozna vele senki még éhen halna. Nagyon rendes tőletek, hogy ugrotok minden kamuhírre ti is. :) Ez a cél, hogy legyen kit utálni és szögeslecezni, sztem jól csinálja Tündi. Évek óta ezzel keres, a befektetett munkához képest nem is rosszul.

Bazsiahegyről 2009.07.13. 22:18:37

ja, de ti is ezért olvastok minket hogy lássátok hogy az "egyszerű" ember hogy éli ki agresszivitását a hétköznapok hülyéin akiket jelen esetben celebnek hívnak (Szegeden cölöb) szóval, Tüncike sem csak magát és Donatellát tartja el hanem pl ezt a blogot is :D

D4M13N 2009.07.13. 22:33:16

pedig amennyit ír a blog róla itt lenne az ideje ha beleinvesztálna egy csekély összeget.Mondjuk 3-4 karton sört.Szemöldököt nem fogadunk el.
süti beállítások módosítása