Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Fasszal vert faszt

 2009.07.16. 18:24

"Letartóztattak egy 45 éves floridai asszony, miután az megverte élettársát egy rózsaszín szex játékkal - írja a tampabay.com. A rendőrségi jelentés szerint a részeg asszony először üvöltözni kezdett John Anthony Gonzalesszel, akivel öt hónapja élt együtt, aztán nekiállt ütlegelni az ágyékát egy dildóval. A férfi kihívta a rendőrséget, Kimberly Lynn Calvertet [1] pedig tettlegesség vádjával letartóztatták."

Amikor azt hiszed nincs új a nap alatt... Egy fasszal csapkodják a faszodat. A rendőrök meg biztos nem röhögték magukat szarrá. "Te figyu mán... most hívott egy fasz hogy a faszát csapkoggyák ee fasszal! Kimenjünk röhögni?" És már mennek is szirénázva...
Na jó, nem mondom hogy egy dildóval nem lehet embert ölni, mert lehet. Nem egy prosti fulladt már meg műfasztól. Vagy nem kapcsolódik a dologhoz igazából de Billt (David Carradint) is lehet így érte útól a végzet :p Akasztófázott egy kurvával és nem találta ki a szót. Úgyhogy még a kis mukit is fellógatták.
 

Címkék: web videó szex perverz pihent idióták

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mokuss 2009.07.16. 18:33:27

faszulsz gyerek faszulsz XD

PrincessConsuela 2009.07.16. 19:00:29

remélem előtte az egyik srác leápolta vele az ánuszát.
süti beállítások módosítása