"Mindent megpróbált elkövetni ellene az elhunyt Nagy Richárd családja, Medveczky Ilona mégis elbúcsúzott a tévéelnöktől: a táncosnő tegnap reggel titokban beosont a patológiára, hogy egy utolsó csókot leheljen halott szerelme homlokára
– értesült a Bors. A gyászoló família döbbenten értesült a revükirálynő tettéről. Szerintük Ilona meggyalázta a halottat."

Ezt nem fogom bőven kommentálni azt hiszem. Szerintem felfújják az ügyet, nem beosont, csak átment a szomszéd kabinba, mert az fix hogy reggelente őt is onnan engedik ki.
Azis lehet hogy más emberek darabkáiból varrták össze, és megkapta valami bolond agyát. Szerintem ha meghal, megérdemelné hogy Leninhez hasonlóan mutogassák, kitömve valami múzeumban.
 

Címkék: pihent idióták bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kacibog 2009.07.23. 11:42:28

Azt a strasszos neccruhát is rá kellene adni, mert hiába tömik ki, nem lesz, ami összetartsa. :D

D4M13N 2009.07.23. 12:55:06

ez a kurva is nekrofil.Hová fajulunk.

Fiorentina 2009.07.23. 15:59:43

Erre egy szó van: LOL

N@gy 2009.07.23. 18:46:56

lásd a valóságot ott leselkedik rád a sötétbe csak ránk vár. A MOLYEMBER!
süti beállítások módosítása