Panelnegyed, én így szeretlek

 2009.07.23. 10:08

Hát igen, csodás dolog felébredni hajnal 5kor arra hogy valami elmebeteg szemétszállító 70-el veszi a kanyart fékcsikorogva úgy hogy közben a szemét fele kifolyik belőle, majd még mindig 70-el átszállnak a fekvőrendőrön. AZ egyszeri ember ezt úgy éli meg hogy 3 kurvanagy csattanás majd anyázás kintről. Hát kérem pedig ez nem így van. Akárhogy is 30-as zóna legalább 60-al kell bevenni azt a kurva kanyart, anélkül nem látja senki hajnalban hogy milyen menők a szemetesek.
Aztán amire ezen túllendül az ember kómás fia és visszafekszik aludni, fél6kor arra kel hogy újabb csattanás. Mintha a zongorát vágták volna ki a 10.-ről. Amire kinézek az ablakon sehol semmi. Na mondom kurva kopogószellem, mert csak ő lehetett...
Aztán az alsó szomszéd nekiáll radiátort tisztítani és még mindig nincs 6 óra. Tehát beledugja azt a kurva porszívócsövet a radiátorba és szívja, had hallja mindenki hogy ő takarít.
Mire nagynehezen újra fejenvág az álommanó, ugyanez az alsó szomszéd a ház előtt vitatja meg a cipésszel ordítva hogy a tengerimalacok milyen büdösek. Elhiszem én hogy jó dolgos munkásemberek de még fél7 sem volt...
Aztán valaki megelőzött és kikiabált az ablakon hogy a kurvaéletbe csendlegyen már, pihenni szeretnénk. Nem fogjátok kitalálni... idesapám volt.
Mi a tanulság? Csak akkor lakj panelban ha az egész tömb a tiéd.
 

Címkék: beteg idióták agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása