Miért ne ismerkedj cseten

 2009.07.29. 12:00

"Julia és Michaela, a két kölni lány a cseten ismerkedett meg és lettek jóban. Többször találkoztak is, s úgy tűnt, semmi nem állhat közéjük. Egészen addig, míg egyszer Julia nem randizott a barátnője egyik fiúismerősével. Michaela ezt nehezen emésztette meg, s legközelebbi internetes „csevegésük” alkalmával egyszerűen lek..vázta barátnőből lett vetélytársat.
Utóbbi ezt rossz néven vette, de úgy gondolta, a nézeteltéréseket jobb mihamarabb rendezni. Felült a metróra, s elment Michaela lakására, ahol azonban egy valóságos fúria várta. Ha hinni lehet a sértett szavának, először késsel próbálta őt a lány megszúrni, majd rávetette magát, s kiharapott a jobb füléből egy nagy darabot.
Szerencsére nem nyelte le, hanem kiköpte, így az elmenekülő Julia magával tudta vinni a baleseti sebészetre. Ott nyomban visszavarrták, de a 27 éves eladónő azért még aggódhat, mert könnyen előfordulhat, hogy a leharapott darab elhal, s akkor csonka fülkagylóval kell leélnie hátralévő életét."

Szerintem nem is lány volt aki harapott hanem O.J. női ruhában fehérre sminkelve. Azon csodálkoztam hogy nem amerikában történt a dolog hanem a fricceknél. Hiába no... amióta nem háborúznak ráérnek mindenféle hülyeséget csinálni. Unalmukban felhúztak egy berlini falat ami zavarta a kilátást, aztán amikor rájöttek pár évtized után hogy ez nem jó, lebontották és örültek neki. Ki érti ezt...
Amúgy nem tudom a csaj mit aggódik... fül néklül még lehet eladó, Elvégre Van Gogh is alkotott fülek nélkül. Még a sorsuk is közös, mindkettejük füle megjárta egy kurva kezét.
De segáz, majd ráírnak egymásra egy szmájlit ha lecseng a dolog.
 

Címkék: web beteg idióták bulvárkomment

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fricsek · http://fridabogi.blog.hu 2009.07.30. 15:49:23

Ah, milyen izgalmas történet majnem eretvágtam a végére:D

Bazsiahegyről 2009.07.30. 16:03:08

te is megsajnáltad akkor őket :P

N@gy 2009.07.31. 23:00:06

sokkal jobb lett volna sztori ha előjönnek benne a leszbikus jelenetek meg 1 kis nekrofilia nem beszélve a fika kenésről
süti beállítások módosítása