Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Erőszakos kéjelgő

 2009.08.01. 10:58

"Egy észak-karolinai prostituált szinte rátörte az ajtót három pasira és vehemensen követelte, hogy azonnal szexeljenek vele. Nicole Scarpone azonban - mint hamarosan kiderült - nem fékezhetetlen vágy miatt folyamodott erőszakhoz, hanem sürgősen szüksége lett volna pénzre. Korábban ugyanis már volt "üzleti látogatáson" az adott lakásban és úgy gondolta, ráveheti az ott lakókat a gyors szexre és fizetésre. Tévedett, a megdöbbent pasik rendőrt hívtak, aki előállította a szakmai szabályokat felrúgó (az ajtót meg berúgó) prostit. A vád: "agresszív prostitúciós taktika" alkalmazása. Az őrizetbe vételkor készített hivatalos jegyzőkönyv szerint is a prosti korábban már dolgozott a helyszínen, az erőszakos behatolás (mármint a lakásba...) estéjén azonban senki nem hívta. A nő egyébként nem kért sokat, csak 10 dolcsit egy-egy menetért."

Na tipikus eset amikor a fagyi visszanyal...És íme a bizonyíték hogy a férfiak sem mindig akarnak szexelni. Ezt kérném felvésni a gerendára, mindamellett hogy ez a nő nem lehet gyengus ha berúgott egy ajtót. Én nem izéltem volna a manusok helyében mert a csaj még a végén átmegy dominába aztán lesz ám anál alázás. Előkerül az ütvekúró, meg az anál intrúder aztán sikongathatnak a yardoknak hogy a kurva megcsinálta a seggüket... Lehet hoy a prosti férfi volt igazából, csak átoperáltatta magát.
Vad időket élünk no. Itt kell megemlékeznem a segglyukpálcázás királynőjéről (bármi is legyen az)! Jöjjön egy link ahonnan videókat lehet letölteni szigorúan saját felelősségre. Köszönet érte Tyss-nek, bár nemtudom őt is megpálcázták e :D

http://ladyjenny.info/hung/index.php/azosszesblog/viewpost/51
 

Címkék: ajánló beteg szex perverz bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PrincessConsuela 2009.08.01. 11:37:47

10 dolcsiért pedig simán megérte volna:D

Bazsiahegyről 2009.08.01. 11:49:34

naná :P még a hülyéknek is:D
süti beállítások módosítása