Nincs Muff utca...

 2009.08.01. 10:48

"Tele lett mindenük a Muff utcaiaknak a lakcíműk miatti állandó viccelődéssel, és úgy döntöttek megváltoztatják. A szóban forgó Muff utca Új-Zélandon van egy Geraldine nevű kisvárosban. Lakói nemcsak a muffozós viccelődést elégelték meg, hanem azt is, hogy állandóan lelopkodják utcanévtábláikat szuvenírnak a turisták, akiknek nagyon tetszik a karmantyút és női nemi szervet egyaránt jelentő szó. Geraldine-nak egyébként azért van Muff utcája, mert egy hasonnevű család lakott az utcában."

Nem értem mi a bajuk... én csípném ha ilyen nevű utcában lakhatnék. Megkérdezik hogy hol laksz, nyugodt szívvel rávághatnám hogy a picsában. Dehát vannak emberek akiknek semmi nem elég jó. El bírok még pár érdekes nevet képzelni azért... Nőiláb köz, Anál garázs (sor), Vénusz domb... Akinek még van építő jellegű ötlete nyugodtan mondja ne kíméljen :D

Címkék: ajánló beteg idióták bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása