Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Hogy szokj le a dohányzásról?

 2009.08.05. 09:00

"Önkéntes száműzetésbe vonul egy skóciai szigetre egy üzletember, aki így akar leszokni dohányzásról. A férfi több mint 40 éve szokott rá a cigarettára, és az utóbbi időben napi 30 szálat szívott el. Ezért egész augusztust a lakatlan szigeten akarja tölteni, cigaretták nélkül, több mint 100 könyv és birkák társaságában."

Rendkívül elmés megoldás nem mondom... 100 könyv... szerintem hamar rá fog unni, aztán ugye jönnek a birkák. Azok meg nem panaszkodnak, könnyű őket lefogni és még puhák is. Ja meg finomak. Amúgy ha utánaszámoltok akkor a manus már közelebb lehet a 60hoz mint az 50hez, ilyenkor nem értem minek akar már leszokni. Nemes dolog meg minden, de mostmár úgyis meg fog halni, akkor legalább élvezze ki rendesen. Dugjon amennyit tud még utoljára, szarjon bele egy angol levesébe hátha attól jobb íze lesz. BÁT SZTÁP DUING BIRKAFÁKING!!!!!!!

Címkék: beteg szex perverz bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

N@gy 2009.08.05. 11:10:33

Szerintem inkább ne vegyen több cigit XD

kacibog 2009.08.05. 12:49:25

Majd szivaroztatja a szegény barikat. XD
süti beállítások módosítása