Egy igazi szívlapát-érett

 2009.09.20. 18:17

Rengeteg szeméttel van tele az internet. Az egyik ezek közül a Cuki művésznévre hallgató szanatóriumból szökött idióta csaj. Bár az is lehet hogy nem szökött, csak kiengedték mert már ott se bírták. Igazából jellemezni sem tudom. Hogy finoman fogalmazzak, próbálja megtalálni a helyét a popszakmában. Volt egy videó, amiben arról énekelt, hogy "Cuki vagyok". Ezt a videót a mai napig előszeretettel használja az F.B.I a rabok vallatására.
De nem volt elég neki ez a pár perc hírnév. Van még egy videója. Belinkelem, de előre közlöm, hogy tartós károsodást okozhat a normális emberi szervezetben!


 

1. Ki bírta végignézni úgy, hogy semmi tudatmódosító szer hatása alatt nem állt?
2. Mivel vernéd agyon?
3. Ki tud erről a képződményről több infót adni? Úgy tudom, Tatabánya-környéki, csak pontosítva kellene, mert oda küldjük a szívlapát-specialistánkat.
 

Címkék: beteg videó idióta szánalmas fájdalmas napi mocsok agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Penya666 2009.09.20. 19:28:04

Tatabanyai. Gal lakotelepi asszem egesz pontosan.

Bazsiahegyről 2009.09.20. 19:35:26

bazz... ezt most bebuktam pont sört iszok :D

[Noise] · http://felvilagos.blog.hu http://noise.blog.hu 2009.09.20. 22:36:53

jelentem 3:30ig bírtam, barátnőm ráhatásával...
1. buktam...
2. mivel verném agyon? bármivel baszki, bármivel...akár egy hópehellyel is...
3. tatabányai, az fix

Bazsiahegyről 2009.09.21. 06:20:39

@[Noise]: Délután fel tudnál jönni MSN-re? Kéne egy kis segítség :D Egy bannert kéne kirakni és már 3-an akarunk tőle agyfaszt kapni mert nem megy :D

N@gy 2009.09.21. 15:57:44

Most rágyújtok 1 sörre.... Chhhpp.. (iszom...) Áhhh..

szóval a kezem ügyébe akadó műbránerrel éppen kitudnám csapni az összes fogát...

Tatabánya Gál Lakótelep valamelyik putriba ott... Penyának meg Noise nak igaza van.

LucifR 2009.09.22. 13:01:57

bazz, nem arról volt szó, hogy 1 post/nap/szerkesztő?
ehhez képest gyenge két napja semmi újdonság, még szarok vagy átvettek se, amibe legalább bele lehetne kötni...

megintaLucifR 2009.09.22. 19:26:57

@[Noise]:
Ennyire nyomorék vagy, vagy csak jól imitálod?
Az eddigi hozzászólásaimat is törölni/tiltani fogod?
pff
Amúgy is kezdett kissé trágya lenni a blog Bazsi nélkül...
Klasszikussal búcsúzom:
Kabbe gyíkok, én leléptem!

ui: "Aki nem bírja a kritikát, ne menjen színpadra..."

martika80 2009.09.22. 20:41:32

Ha ilyen lányom lenne...
Már nem lenne lányom

wesborland 2009.09.22. 22:53:34

Ez olyan jó kis magyaros tett volt..." vmi nem tetszik? Szopj lovat és takarodj a tarka faszra, itt én vagyok a góré..." mindenki emlékszik az ígéretre, hogy egy nap egy post. Ha ilyen faszságon fennakadsz, hogy vki megemlíti, hogy vmi nem karaj itt, akkor tényleg válassz vmi más hobbit. Pláne kitiltani valakit? Kibaszottul szólásszabadság... Én pl az ilyentől kapok agyhugykövet... (Kitenné valaki postnak? :D) Ha már postra nem telik csak ban-ra... De ha itt tényleg ez a norma amit Noise csinált, akkor én is köszöntem a még értékelhető tartalmakat... jókat röhögtem néha...

[Noise] · http://felvilagos.blog.hu http://noise.blog.hu 2009.09.22. 23:41:43

akkor válaszolok mindkettőtöknek.
Ha már a szép magyaros hozzáállásról beszéltél, akkor íme neked is egy példa: inkább belepofázok, minthogy hagyjam a faszba ami nem rajtam múlik...

1. csupán annyi, hogy ha mi páran nem lennénk, akkor lehetne sírni, hogy miért nincs post. személy szerint szerettem volna segíteni Bazsi munkáját azzal, hogy amikor a múzsa a homlokomra basz egy csókot, írok valami agyhalott baromságot. az, hogy naponta 1 post, bocsi, de nem fog menni. mint egy átlag ember, én is dolgozom, hogy ne rohadjak éhen. aki nem teszi, az könnyen ugat.
2. nem azért tettem pihire, mert a csőrömet bassza amit ír. tegye. szabad ország, szabad beszólás. rólam lepereg. de az, hogy CSAK negatívokat tud hozzászólni a dolgokhoz irritál.
3. szólás-szabadság, nézd a köv postot.

részemről ennyi. a döntést elfogadom.

[Noise] · http://felvilagos.blog.hu http://noise.blog.hu 2009.09.22. 23:47:30

Andrew! Bocs, hogy a te postodnál megy a faszkodás!
ha gondolod, szedd ki az összes ilyen kommentet...

Fiorentina 2009.09.23. 10:49:03

@[Noise]: Bocsi, de rohadtul nincs igazad. Itt egyedül Prince van, aki tartja a frontot. Amúgy meg LucifR ez egyik törzsolvasó, de mindegy, te tudod bazz. Most engem is kitiltassz !?!? B-)
Muhahahah!!!
PS: Bazsi nélkül szart sem ér az egész blog....

D4M13N 2009.09.23. 10:57:04

Én nem kötözködök,de azért Bazsi is postolgat,ha van rá ideje.De persze nélküle nem az igazi.
Ja és nem kell ez a magyar mentalitás,hogy gyorsan ugorjunk egymás torkának.Arra ott van a dühöngő a kórházba.
Szvsz. ez a blog nem a vitáról és egymás leköpdöséséről szól,és jöhettek a véleménynyílvánításról,de ezzel is csak olajat öntötök a tűzre.Jobb néha ráhagyni a másikra az ő hülyeségét(ezt általánosan értem).

[Noise] · http://felvilagos.blog.hu http://noise.blog.hu 2009.09.23. 14:08:42

@Fiorentina: Lehet. de részemről vége a témának. Andrew sokat ír, ez faja. Bazsi is írogat, ez is faja. nekem mostanában nincs sok időm, ez nem faja. Próbálkozom...
Dehogy tiltalak ki...ugyanmár... LucifR rászolgált, de ezt tudja ő is... 30 napot kibír kommentelés nélkül. ha mégsem, akkor bocs.

LMebeteg_KECSKE 2009.09.23. 19:07:55

A marson valamikor mínusz negyvenmillió évvel ezután (ez most a jövő, vagy a múlt?!) volt egy ősember szintű civilizáció akik plazmafegyverrel lőtték egymást, mert lyukasan jó az "ember".

Utána a földről eljött a megváltó, aki kiirtotta őket és csinált helyette adóhivatalt és bevezette a vizet. De a marson kurva hideg van ezért a víz elpárolgott az adóellenőrök, meg a vízhiánytól megfulladtak.

Miután az egész kipusztult, a megváltó, aki egyébként a Feri névre hallgatott (feltéve ha hozzászóltak), hozott néhány mutáns tevealmát a jupiter valamelyik holdjáról akik felépítettek néhány várost, majd elkezdtek megdögleni, mert a madárinfluenza itt is bejött. Az immáron harmadik marsi civilizáció, ami kipusztult, még hagyott maga után egy titkos dokumentumot, amiben leírják, hogy a megváltó egyszer még eltakarodik innen a földre és akkor talán megint lehet itt majd lakni.

De a megváltót sem ejtették a feje lágyára. Épített magának egy kibaszott nagy ufót és klónozott bele ötlábú kecskéket, négy fejjel, akik megtanultak papíron sakkozni és mivel ez nem volt jó semmire, tehát a kecskékből gulyás lett volna, ha Feri tudott volna gulyást főzni, de mivel nem tudott, így a kecskékből mákos guba lett.

Ezután döglött lovakat klónozott, de azok meg megdöglöttek kérdés nélkül, így a terv most sem sikerült.

Ezután eszébe jutott, hogy mi lenne, ha simán embereket klónozna? Klónozott. Meg is lett az eredménye. Az emberek kinyírták a megváltót, aztán lakhatatlanná tették a marsot: építettek párezer gyárat, háborúztak néhány sort atommal, majd aztán fogták magukat és átköltöztek a földre. Azaz csak akartak volna, mert félúton kilukadt a hajó, a nulla kelvin bement a hajóba és mindenki megsült, kivéve a windózt mert az most is megfagyott. Az űrhajó belevágódott a földbe és a földi emberek megtalálták körülbelül és nagyon durván saccolva negyvennyolcmillió-hatszázhuszonhatezer-négyszázharminckét év, nyolc hónap, két nap, huszonöt óra, hetvenkét perc és nyolcszázötvenhét másodperc után.

Az emberek kiásták az űrhajót, mert beragadt egy kurva nagy felhőbe. Miután leszakadt az egész picsafasz és agyonnyomott háromszáz embert, rájöttek, hogy talán alá kellett volna támasztani, szóval hoztak egy sámlit. Aztán rájöttek, hogy már úgyis a földön van szóval most már felesleges, meg a sámli úgysem bírt volna el egy ekkora hajót. (Utóbb kiderült, hogy mégis.)

Aztán kiemelték a földből és odébbtették, mert kellett a hajó alatti gémeskút, mert szomjasak lettek. Azonban a hajó reaktorából kifolyó wcillatosítólé megmérgezte a talajt és a benne lévő citromtól minden mustárgázos lett és kidöglött mindenki aki ivott a kútból.

Ezután lezárták az egész körzetet mondván ez súlyosan radioaktív és le kell zárni minden rádiót a környéken.

Kiadták parancsba, hogy tiltott körzet, csak billiárdozni lehet, mert a pattogó golyók kinetikus elmélete miatt a radioaktivitás inaktív részecskéi lepattognak az asztalról.

Ezután eltelt négyszázezer év mire hozzá mertek nyúlni a hajóhoz.

Miután kiemelték a hajót és elszállították egy lavórba a rendőrök, kiderült, hogy labórba kellett volna. (Ilyen szar szóviccet bazmeg.)

Átszállították és szétberhelték az egészet. Miután levegőbe repült az egész baszás, küldtek valakit, hogy takarítsa el a romokat és perelje be az adóhivatalt.

A pert elvesztették és az űrhajó maradványai az adóhivatal kezébe kerültek. Akik kiderítették, hogy ezt egy olyan bolygón konstruálták, ahol valaha egy adóellenőr civilizáció lakott.

Elhatározták, hogy átlátogatnak oda, csak előbb megemelik az adókat, hogy a hajót újra lehessen építeni.

Azonban a nép fellázadt és a földön atomháború lett és ezután már csakazért is megépítették az adóellenőrök a hajót és elhúztak vele a marsra.
Az adóellenőrök eszement sebességgel becsapódtak a marsra és mind kinyiffantak. De az ősi adóellenőr civilizáció szelleme feltámasztotta őket és zombik lettek, akik új hullavárost építettek az adómilliárdokból a marson. Mivel zombik voltak így nyugodtan lakhattak a lakhatatlan marson is.

Közben szétváltak két pártra. A zöldre és a sárgára. Attól függően, hogy kinek milyen takony folyt az orrából. Kiirtották egymást, de mivel zombik voltak ezért nem haltak meg, hanem megdöglöttek, ami nem ugyanaz de mégis, szal lófasz.

De maradtak olyanok akiknek vér folyt az orrából és ők lettek a vörösök akik átvették a hatalmat és közölték, mindenki egyenlő csak ők egyenlőbbek.
Aztán kiirtották vagy rabszolgasorba taszították a többieket és kecskéket csináltak belőlük, hogy legyen aki tejel nekik.

Visszanézünk a közben kissé lepusztult földre. A maradék emberek kialakítottak egy olyan társadalmat ami kizárólag lószarra alapszik.
És mivel más már nincs is a földön, így hatalmas háborúk folynak érte. Minden nap megdöglik négy-öt milliárd ember, de születik is három-négy milliárd. Kicsit felgyorsult a fejlődés.

Azonban egy szép nap végleg elfogy a lószar. És ezután az emberek egymást kezdik el felfalni.
Azonban a legokosabbak belátják, hogy el kell innen tűnni a vérrel borított abrosztakarta picsába.
Építenek hát egy nem lószar alapú hanem kecskeszar alapú hajót. Aztán fogják magukat és elhúznak a földről, ahol tovább folytatódnak az immáron tényleg értelmetlenné vált békekötési kísérletek.

Nemsokára meg is érkeznek a marsra és itt kezdődik el a végkifejlet.

Nah, már semmi érdekes nem történik. Leszállnak a földi túlélők a marsi zombi adóellenőrök közé és rögtön elkezdik a háborút, mert az jó.

Aztán a zombi adóellenőrök kitalálnak egy gravitációs budiból épített gravitációs fosbombát, amit be is vetnek a földieken. Az egész mars leszakad a pályájáról és elindul a nap felé. A háborúskodókat ez azonban nem zavarta. Folytatták a gyilkolást. (Úgy kell azt.)

Azonban félúton összeakadt a földdel és nekiment. Mindkét bolygó szétesett darabokra, azok meg elindultak a nap felé. Azonban még ezeken a darabokon is folyt a háború. Vettek fürdőkádat és abba fulladtak bele az űr zokszigényhiánya helyett.

Aztán pár hónap múlva már mindenki megsült, de aztán a darabok is belezuhantak a napba, biztos ami biztos.

Mindenki megdöglött.

D4M13N 2009.09.24. 10:00:25

@LMebeteg_KECSKE: Ön gyógyszeres kezelés alatt áll?
süti beállítások módosítása