emumese

 2009.09.23. 09:17

                        Emut bilincseltek meg rendőrök az Egyesült Államokban.

Vátáfákk,kérdem én.

Olvassuk is tovább...

A termetes madár Mississippi államban zavarta a forgalmat egy autópályán, szerencsésen el-elszökkenve az autók elől. A rendőrök óvatosan körbevették, de puszta kézzel nem bírtak vele, ezért először sokkolóval kiütötték, majd pedig megbilincselték - a lábait.

A madarat ezután egy vadasparkba vitték.
 

Nos,aki látott már egy részt is a comedyn futó reno911-ből az elképzelheti a jelenetet,aki nem annak elmesélem.

Van az emu,akinek a töke tele van a rövid nevével,meg hogy olyan randa mint kardabea.
És hogy őt meg bezárogatják olyan helyre ahol majmok ruhában szar ízű kaját dobálnak neki,és még dugni se tud egy jót,mert akkor kinevetik a kicsi,ruhába öltözött majmok.
Erre az Emu bepöccen,és elhatározza hogy ebből elég,majd ő megmutatja.
Gondolta majd stoppal megy mert hát azért mégse sétál(tudvalevőleg az Emu lusta mint a Győzike).Sikerült a diónyi agyával elszöknie,majd kiállt az út mellé a formás combjaival és elkezdett stoppolni.Mivel senki nem vette fel,és mivel Ő amerikai emu,kiállt az út közepére és az első autót el akarta téríteni.Ez nem jött be neki,mert a kék ruhás majmok megjelentek,jól megrugdosták,megsokkolták hogy viccesen rángatózon és fel lehessen rakni a jutubra,és még kapott is egy szép kar(jelene esetben láb)kötőt is.
Aztán 3-5 órán keresztül kihallgatták,bezárták egy büdös gorilla mellé,meg egy ferdehajlamú orrszarvú is ott volt.De aztán feltételes szabadlábot kapott és visszazárták onnan ahonan jött.A tanulság:Ne stoppolj ha ronda kardabea kinézetű emu vagy mert még úgy jársz a rendőrökkel mint szegény Zsanett.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

PrincessConsuela 2009.09.23. 10:49:03

KardaBea? Na az a WTF!:D:D

N@gy 2009.09.23. 13:49:20

XDXD nem az volt az a Big Faszomos szopós ribanc ?
süti beállítások módosítása