Benkőné Edit hírdetése

 2009.12.15. 20:45

Eddig nem kommentáltuk a Benkő féle sót, mivel annyira tartottuk érdemesnek mint vaknak könyvet venni. DE! Erre itt ez a jóképű kriptaszökevény akit valami tévedés folytán nőnek hívnak, előrukkolt ezzel a csodás kis videóval. Hát nem kellett volna... Ez kb olyan hatással volt rám mint kölyök koromban a Rémálom az Elm utcában Freddy-je. Félelmetes. Szegény nő pofikája olyan mintha egy zsák krumplira rátettek volna gyurmából pár apró kis kakit meg egy szőke kóckendert. Na igen ám, de a zsákból meg ugye hiányzik a krumpli... csak éhenhalt krumplibogarak vannak.
Ugye mindenki emlékszik rá hogy hogy zokogott drága hősünk az előzetesekben hogy Benkő bocsásson meg neki? Hát tessék... ennyi volt a nagy szerelem amit a fasszal pengető vénember iránt érzett. Gratulálunk! Ezúton is... Sikerült egy újabb celebkurvát keríteni nagynehézségek árán. De kérdem én, erre mégis mennyire volt szükségünk nekünk nézőknek? Áhh sejtettem... mint lekvároskenyérre egy darab szar? :D
"Isten magyar volt, szóljon aki látta..."

Címkék: vélemény web youtube bulvárkomment agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Minusz 2009.12.19. 21:52:51

basszus,egyszer végre inkább egy jó erős kötelet meg egy magas,vastag,strapabíró faágat keresnének...oszt lenne nesze neked bunjie jumping nyakra kötve...

Atosa 2010.03.05. 19:01:32

Te nagyon hülye vagy ember! Edit egy tök jó nő! láttam életben. A róla készűlt fotók mind szarok.Direkt megcsúfítják te sok eszű, ezen még nem gondolkodtál el?

suluj · http://agyhugyko.blog.hu/ 2010.03.05. 19:31:24

@Atosa: nyalom az izlésedet és az eszedet :D
süti beállítások módosítása