Érdeklődő gyermekek

 2010.03.07. 10:00

Hát most erre mit mondhatna egy olyan messzemenően felvilágosult és bölcs ember mint jómagam? Hát naná hogy segítek mindenkinek. Gyertek csak beljebb Balázs bácsi rendelőjébe, nem kell félni nefog fájni, ha jó csaj vagy meg fog ++++ni a doktorbácsi.

Hiszek Jézusban, keresztény vagyok .12éves. Nem bírok leszokni a verésről. Mit tegyek?
Hát kérlek alássan ne ijedj meg, leszoknod nem kell. Csak ha mész gyónni ne említsd ezt meg a papnak mert esetleg megkér hogy ugyanmár te 12 éves ha hiszel-e a Jézusban verd ki it a farkad hogy megmondjam bűnös vagy-e vagy nem! És akkor a gyóntatófülke másik fele is elkezd recsegni, ropogni.
Az pedig tény hogy Jézus élt, jó hogy hiszel benne. Csak épp néger volt 3 lábú és a Marsról jött le egy horgászegyletet alapítani.


Szerintetek ez elmebeteg csajozós szöveg?
"Szia, szerinted hülye fejem van?"

Ez alapból rossz kezdés, mivel nemcsak a fejed lehet hülye. A helyes kérdés az lenne hogy: "Szia, szerinted a torz testemből lifegő amorf kezek, ó lábak és a közülük kilógó halott magzat testvérem ellenére a nyakamon ingázó bőrlabda hülye fej-e?"
Na ha erre azt mondja hogy nem, akkor meglepődünk ugyan mint postás a pacsit adó kutyán, de ugyanakkor örülünk is mint Marinéni az 54ezresek.

Címkék: perverz kérdés felvilágosítás pihent napi mocsok agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Rostos 2010.03.08. 12:16:25

"meglepődünk ugyan mint postás a pacsit adó kutyán"
=)
süti beállítások módosítása