Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Szopógép

 2010.03.10. 10:24

Van nekem egy nagy-nagy tragédiám. Az eddigi összes találmányomat már feltalálta valaki pedig igyekszek de tényleg. Arról nem tehetek hogy már kiötlötték a csokis sört, a zacskós sört, a forralt sört, az olyan pulcsit aminek elől van ilyen zsebe ami összeér. Aztán egy nap úgy keltem hogy igen megvan... Feltaláltam az (ön)szopógépet.
Az ön szócska azért került törlésre a névből mert erősen félreérthetővé tette a dolgot :P Mert ugye ki akarja magát leszopni... Bár tudunk ilyenről is, de hát ez gerinctöréssel járna. És egy ordenáré fasszal a szádban meghalni... Hát nem túl bölcs dolog.
Egy női fej lenne az egész, ami belül meleg és csúszik és a vákum mozgatná a brén. Ez elsőrangú ötlet ugye? :D Minden WoW játékos aki nem az általa kreált karakterre veri vehetne egyet. Annyira meggazdagodnék hogy lenne egy saját szigetem. Álomszép...
Csak nemtudom anyáméknak hogy számolnék el meg a családnak.
Viszont felmerültek problémák is az ötlettel... Ha a szopógépbe beleteszek egy vibrátort akkor mi lesz? Kispriccel az elemből a sav?
Aztán minden gond megoldódott, persze a szokott módon...
Akinek még esetleg lenne valami kérdése, az megtalál a szomszéd szobában lógok. Egy gerendán...
Vagy a szekrényben ha beférek David Carradyn-tól.
 

Címkék: vélemény szex perverz pihent töprengés fájdalmas agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása