Fészbúúk

 2012.01.05. 12:24

Figyelem súúúúúlyos  önirónia és parasztság és közhelyek jönnek. Már párszor szóba kerültek a közösségi oldalak, aki nem hiszi az járjon utána vagy én járok azután aki nem hiszi...
Ugye mindenkinek van legalább egy olyan ismerőse aki mindig kiposztolja azt is még ha szarni megy éppen és már ki is törölte. Ja és hogy mennyi mogyoró illetve kukoricadarab volt benne. Ne adj isten répa... Észrevettétek hogy hányásban meg kakában mindig van répa?
És a fényképek. Nagyon fontos hogy örökítsünk meg mobillal  minden egyes mozdulatot ha már egyszer azt fotózzuk ahogy szarunk. Lehetőleg ezt is tegyük tükörből csücsöri szájjal, majd feltöltés után lájkoljuk elsőnek.
Ha lezajlott az ürítés, utána az eredményt is fotózzuk le és töltsük fel az albumba a többi ilyen selejt kula képhez és szellemes hozzászólásainkkal örvendeztessük meg a többieket vagy ők minket pl.: Hű de szar vagy...
És mondjuk tényleg...
Ha ezekkel meg vagyunk akkor tegyünk ki új üzeneteket mint pl: "végeztem a szarással és szar volt" aztán állítsunk nagyjából 5 egész percenkként a családi állapotunkon single-ből relationship-re, majd vissza. Amikor kellőképp összezavartuk ismerőseinket akiket ez cseppet sem érdekelt akkor írjuk ki azt is hogy hülyék mint a seggem kifordítva hogy nem értik a dolgot.
Nagyon fontos továbbá hogyha lányok vagyunk akkor hívjuk barátnőinket ribancnak, ribinek kis kurvámnak és közöljül velük hogy cejetelek. Mi többiek készítsük közben lassan a revolverünket és biztosítsuk ki.
Aztán mielőtt lelőnénk magunkat írjuk ki ezt is facebook-ra. Nagyon fontos!
És az irónia az egészben hogy ez a poszt is megy ki facebookra :) hogy tudja mindenki lájkolni! Lájkolom hogy lájkoljátok a lájkomat!
(nem is voltam annyira paraszt, tapsot nekem meg a hülye kis picsáknak akik facebookon élnek!)

Címkék: vélemény web beteg facebook idióta idióták balfasz agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása