Szentek és álszentek

 2013.01.21. 13:08

"Egy connecticuti pap nemcsak nemi aktust létesített a híveivel, de miután visszavonult drogot kezdett el árulni. Úgy bukott le a társaival, hogy egy beépített rendőrnek hat alkalommal adott el metamfetamint."
http://borsonline.hu/20130120_lecsuktak_a_perverz_es_drogarus_papot


Na igen... örök vesszőparipám a bármelyik egyház és szent emberei akik kb annyira bűntelenek mint Jason Worhees. Most süssem el hogy dehát csak a szájukba adta a szentséget a híveknek, az nem a kék eres volt? Vagy ez olcsó poén lenne mint az hogy: de hát egy papot lecsukni szertartásért? 
De nem vagyunk olcsójánosok, úgyhogy őszinte megdöbbenéssel nyugtázzuk hogy ilyen történik a világban és semmit nem hallottunk arról hogy a katolikus papok megrontják a gyerekeket, no nem mindegyikőjük bár vannak arra utaló jelek... "engedjétek hozzám a gyermekeket..."
Viszont ki vagyok én hogy ítélkezzek... 

Címkék: beteg barom balfasz brékingnyúz bulvárkomment agyhugykő bulvármocsok

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása