Köszönés mint alapvetés

 2013.09.08. 11:22

Fontos sarokköve a létezésünknek amit a társadalom tagjai nem dobálnak kockacukorként egymásnak. Igen a köszönésről van szó kedves vendég. Ugye milyen dühítő ha ráköszönsz valakire akit ismersz, szembejön veled és baszik visszaköszönni? Vagy bemész a boltba az összes jó modorodat összeszedve kinyitod a csepp kis szád és megszólalsz: Jó napot kívánok vagy valami hasonlót, erre a pénztárosnéni sajtszagú lábából felszívja az erőt és a hetyke kis bajszán keresztül feléd küld egy böfögést. 
Szerintem kikopott belőlünk az illem mint Hannibal Lecterből a vegetáriánizmus. De semmi gond a felelősök már kézre kerültek, valamint azok is kézre kerültek akik a felelősöket kézre kerítették mert rövid kézitusa közben azt találták mondani hogy: "akurvapic..."
Szóval köszönjünk egymásnak mert így illik, vagy mert az illető rossz néven veszi hogy átnézünk rajta és szájon vág.

Címkék: vélemény ajánló komoly beszámoló töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása