Mindfuck

 2021.05.15. 10:02

Na, kérem. 10 000 000 virológus, biokémikus vírusszakértő országa lettünk és akkor a foci EB el sem kezdődött még, mert akkor edzők leszünk mindannyian, meg felemlegetjük hogy mi is lehetnénk a válogatott alapemberei ha 98-ban a megyei ifi, kispadjáról nem löknek le, mert akkor bizony nem elég hogy a sörünk kiborult, még nagyon csúnya térdsérülést is szenvedtünk, ami miatt leszázalékoltak minket és nem játszhattunk tovább csak pléjsztésönön.
De addig a járványhoz értünk nagyon. Ami valós veszélyt jelent, elég megnézni a halálozások számát. Mivel vannak a társadalmunkban élők között nem kevesen akik tagadják a járványt, ezért véleményem szerint valamit tennünk kellene. Ők már tettek is. Úgy biza, maszkot hordanak hogy a védőoltást ne kapják el az oltottaktól. Ez a mindfuck faktora a dolognak. (az USA-ban van egy iskola ahova az oltott tanárokat nem engedik be, nehogy megfertőzzék meg a gyerekeket)
A maszk véleményem szerint a többieket védi a saját remélhetőleg fogkrémszagú leheletünktől és az abban található férgektől amik a maszkban keletkeznek

(r54c404266f97ade7d780b89167dd0b34.jpg :'D).

De a lényeg hogy végre hordanak maszkot ők is. Nehéz erről úgy írnom hogy senki ne sértődjön meg, aki szembemegy a tudományos álláspontokkal, ezért nem is teszek ilyet.

Állj, állj, mindenki tegye le a kanalat, ez soha nem az a blog volt ahol ez akadályozott bárkit is. Aki ilyen elméleteket terjeszt, mint a fentebb említettek, azoknak nincs társadalmi felelősségérzete.

Címkék: perverz pihent töprengés fájdalmas napi mocsok agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása