Marvel filmek

 2021.05.16. 13:49

Erős felindulásból nekiültünk megnézni az összes Marvel filmet. Lelövöm a poént: NEM SIKERÜLT. Nagyon próbáltuk becs szó, de olyan nem volt amin legalább az egyikőnk ne szenvedett volna filmipari lelki sérüléseket. Amíg a Kétfejű cápa, amit sok szempontból etalonnak tekintek, szándékosan rossz, ezekbe a filmekbe rengeteg energiát fektettek, jó színészeket szedtek össze, átívelő sztoriszál van bennük és látványosak. Hogy akkor mégis mi a fene a baj velük?

Ééééé pontosan nem is tudom. Elég volt? Már amire eljutottunk a Vasember 3-ig, a késemet éleztem hogy áramot vezessek bele, beüljek egy kád vízbe és amíg ráz az áram halálra szurkáljam magam. Kiemelném az összes filmből a Lokit játszó Tom Hiddlestone-t. Ha bevetted akkor szomorú vagyok... ő sem jobb mint a többi. Ha jót akartok tőle nézni akkor nézzétek meg inkább a megint szivatlak, fogalmam sincs miben játszott. Anthony Hopkins. Ő egy jó színész, Odint is jól hozta. Legjobban Hannibal Lectert, de az egy másik film. 
Ami a Kétfejű cápa című fent említett filmet etalonná teszi, a tényleg váratlan események forgataga. Ki gondolta volna hogy egy sziget el tud süllyedni ha a cápa nekiúszik? Bevallom én nem. Szerepel benne a méltán híres Carmen Electra mint csöcsöscsaj I. és a szintén remek színész Charlie O'Conelle
És hogy ennek a valaminek mik az ekőnyei: 

- kevesebb agysejt pusztul, mert nem számítasz sok jóra

- csöcsök

- természetesen rossz színészi alakítások

- nem fájdul meg a szemünk a látványorgiától

Címkék: youtube videó beszámoló pihent marvel asylum agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása