Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Lana Rhoades

 2021.06.02. 09:32

Ő sok férfitársam kedvence lenne, ha néznénk pornót. DE MI NEM NÉZÜNK! SOHA SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT. KÉNYSZERÍTENEK RÁ. Na jó nem. Őt tényleg nem tudtam ki, Mia Kalifát spec tudom. De őt is csak azért mert pár éve egy terrorszervezet megfenyegette. Elvégre én nem vagyok olyan...

Sedaohr Anal amúgy a neve visszafelé. Ez semmit nem jelent. Remélem. Szóval a hölgyemény 2017-ben letette a dákót és nem forgatott többet. Se filmet. Se dákót. Nemrégiben beszámolt a legeslegvadabb élményről amit át kellett élnie egy forgatáson, íme:

Volt a srácnál egy tál, elérte, hogy annyira öklendezzek, hogy végül belehányjak. Ő ezután belepisilt, és miközben forgott a kamera, arra kért, hogy igyak belőle, én pedig nem tudtam, hogy mondjak nemet,

Tehát telehányt hugyot kellett innia. Ki izgul erre amúgy? Ez olyan mint egy törpe bohóchoz odamenni, aki persze vastüdőben van és kiverni a fémhenger oldalára. Beizgultál mi? Ja és gyerekkori álma volt hogy pornózhasson. Az oviban ezzel biztos nagyot ment... Vagy általános alsóban... Na mindegy, jó döntésnek érzi hogy otthagyta az ipart. Hát pedig ki ne szeretné az ilyen munkát ahol aprópénzért szájonszarják, megdugják és még valami gyökér ki is veri rá otthon a sötétben. Nekem is ez kellett volna hogy legyen álmaim munkája... Ja, nem. 

artworks-alopzohos78t7fco-pcczza-t500x500.jpg

Címkék: vélemény ajánló szex beszámoló perverz pihent töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása