Nem is tudom le merjem e írni amit gondolok férfiként arról amit mondott és megosszam e a véleményemet annak kapcsán amit a zaklatásról írt...

Szó szerint senkit nem ismerek, aki nem élt volna át ilyet valamilyen módon, legyen szó fogdosásról, arcon ütésről, vagy akár arról, amikor egy férfi azt mondja, hogy elvágja a torkodat.

Én nem tudom milyen hely ez az Amerika vagy Anglia, nem tudom ő hol él, de gyanús hogy nem egy Mordor azért. Számomra ez elképzelhetetlen amiről beszél és bízom benne hogy a többségnél is. Nem fogdostam soha senkit, nem is kellett senkit sem megütnöm soha, főleg nem azzal fenyegetni hogy elvágom a torkát. Lehet velem van a hiba, fehér, heteroszexuális, katolikus (nem gyakorlom), dolgozó, alkoholt és dohányt nem fogyasztó, gyereknevelő férfival, de nem elfogadható senkivel szemben ezek az attrakciók amiket felsorol. De hogy nem ismer olyat akivel ez ne történt volna meg... Ez kb akkora túlzás minthogy a 300 pont így történt meg. 

Címkék: vélemény tv beteg beszámoló töprengés bulvárkomment agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása