Idős Emberek Fenyegető Aurával

 2021.06.28. 09:04

Ez pedig egy létező facebook csoport. Itt gyűjtik össze jótét polgártársaink a banyatankkal farhátért zörgő öregek face bejegyzéseit, kommentjeit. Őszintén szólva kiakasztó egynémely megszólalás mint amikor a könyökömet próbálom megnyalni. Egyszer sikerülni fog!!!!!! 

Ez nem egy kirekesztő blog akar lenni. Illetve mégis. A létezésből rekeszteném ki a normálatlanokat. Nem érdekel a pártszimpátia, a nemi hovatartozás, a szexuális orientáció sem pedig a kor.  A kor pedig egy makacs dolog és nem ad semmi alól feloldozást mint Rafaello atya (aki ugye nyilván mogyorós, csak nem használja öket) Kerepesmiatyánkon a gyülekezetének.

fb_img_1624520084164.jpg

Szóval igen. A mai fiatalok már fára sem tudnak mászni a telefonjuk nélkül bezzeg ők kapálás után jártak fára mászni és focizni ahol a büdös kölkeknek, kivétel a Mártikának mer ő szépen tud sarabolni, házakat mertek építeni és egy Pennyt is. Ahol, bár olcsó a farhát de penészes. De nem baj mert sorkatonaként a meleg szart is hidegen ették és örültek ha volt benne kukorica.  Ha már fára mászni és kapálni nem tudnak, legalább 3 évre vigyék őket sorkatonának napszámba. Nem baj ha csak 12 éves!!!!! Én ennyi idősen már 2x ennyi voltam és én voltam a saját édesanyám, még a testvéreimet is én szültem. Mindet! 62-ben kedden. Éppen esett. Emlékszem rá mert a mai fiatalok nem jók semmire! Písz & Drop the mic

fb_img_1624443308031.jpg

 

Címkék: vélemény ajánló poén pihent idióták töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2021.06.29. 05:34:15

Ahogy a jogosítványt elvenném a 60 év felettiektől, úgy venném el az internet lehetőségét is...

Bazsiahegyről 2021.06.29. 07:40:57

@Technikus Úr: szogorú vagy a kommentezéssel szerintem. Milyen unalmas lenne nélkülük a net... A vezetéssel egyet értek. Magamnak ezt 55 évben határoztam meg. De előbb fogom abbahagyni.
süti beállítások módosítása