Szabadságjogok megvonása

 2021.07.02. 10:13

Igen néha megtenném, pedig a sajátjaimhoz ragaszkodnék nagy erőkkel. A szaporodásról kifejtettem véleményemet, most pedig a vezetés következik. Van ez a KRESZ-nek csúfolt valami amit irányadónak gondoltak a készítői, de lássuk be... annyi irányt képes manapság mutatni mint egy Leninszobor mutatóujja. Nem tehet róla, az idő eljárt felette. Nem hisztek nekem?

Hát nézzetek meg egy BMW-AUDI-MERCEDES-random drága autót. Újabban Volkswagen-Skoda-Opel is ilyesmi. Rájuk baromira nem vonatkozik ez a KRESZ. Amit tanulni kellett volna, az megvan lóerőben. Há nem a legyek hordták össze a német munkamorált sem. Nézzétek csak meg a francia szereplést a 2. vh-ban. Németország zutty lenyomta. Há baszki, ezért nem indexelek, tisztelet a hősöknek, elég ha balra nézek.

És szemből jön a Kraz- 255. Nem biztos tudjátok mi lesz az utolsó dolog amit láttok. 50 kg híján 12 tonna szovjet meggyőzőerő. Észre sem fogja venni a sofőr hogy átment rajtad, olyan lengéscsillapítás van. Max hátul a vendégmunkások gulyáslevese folyik ki cseppet.

De van a másik véglet amitől a Fiestámba épített Gatling és MG-42 egyszerre szólal meg. Győr és Győrújfalu között adott egy kb 4-5 km távolság. Lehetne menni 90-el, semmi nem tiltja. A táv 3/4-nél van egy 70-es tábla amit old a kereszteződés, tőle 3 méterre. 
A tiszteletteljes kérdésem pedig: 

Mi a halál véreres banán alakú, szörcsögő, hurutos, kukorékoló, sárga bráneréért nem mennek az emberek csak 60-al. Ne mondja senki hogy azt hitte lakott, akkor meg sok a 60. Nem mondom hogy a kormányt harapom miatta. Már a felét megettem. Miért nem előzöm meg? Mert szemből mindig jön valaki 60-al.
Nem kell mindenkinek jogsi aki tud olvasni, a számokat felismeri meg eléri a pedált.

Címkék: vélemény ajánló beszámoló töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása