Ebben az időszakban annyi mindenre fogékonyak voltunk, ki tudja, még ha felolvasták volna a Meseország mindenkiét, a végén a rossz oldalon tolnánk a biciklit. De nem így történt! Ehelyett ezt a celluloidipari szembántalmazást imádta mindenki, de nem ám a remek énekhang, vagy a bitang jó képi világért!

 

Csöcsök, csöcsök mindenütt barátaim. Ezt tulajdonképpen megint azért nézem meg, hogy fel tudjuk együtt dolgozni a traumát, amit az jelentett hogy nálunk hiába mész fel a hegy tetejére, ott nincs parókás, csöcsös, csücsörítő nőbrigád. Pedig én elhittem. Na kezdjük...
Ránézésre gennytől csúszós hegytetőn visznek körbe minket a 80-as évek diavetítőjével meganimálva. ÉS HOPP OTT VANNAK A CSÖCSÖK! Megint a gennyes hegy... CSÖCSÖÖÖÖÖK! Gennyeshegy... 
Odaérünk egy kis házikóhoz, amihez gondolom elhasználták a környék mindkét fenyőfáját, mert azon a csúszós gennyes trutyin még a Pókember sem tudna felkapaszkodni. De, cserébe "Wurst und Women" felirat van az ajtón. Heves kacsintások, DJ törpék népviseletben... Az agyam közben önként beleült a villamosszékbe. Mindenki hevesen táncol és mutogatja hogy mi van a blúza alatt. Súgok, CSÖCSÖK. Az igazi csoda azonban csak most kezdődik 0:40-0:42-ig megjelenik egy matróz és egy cowboy. Na most a matróz milyen hajóval ment fel oda? A cowboy pedig elég lengén öltözött , hacsak nem csapunk át túl a barátságonba. Közben sült kolbászok lobognak és combok villannak. Nem azt mondom hogy enyhe szexuális töltete van a dolognak de, Ó CSÖCSÖK. Kisvártatva előkerül a két éneklő csodanő, a CSÖCSÖK-et tovább hangsúlyozva bocimintás bikiniben, a másik pedig transzivá sminkelve. Ezek után pedig váratlanul további CSÖCSÖK és SEGGCSAPKODÁS történik, fékevesztett tempóban. Kicsit aggódtam értük azért, ha már a szüleik nem. Közben a szöveg merészebb lesz és már reggel és este is sallalázás van. A fiatalkorúak kedvéért = úgy fognak dugni hogy még nekünk is jó lesz. Mivel erre senki nem számított jön a jól bevállt hagyományos, nemzeti hadonászós tá.. CSÖCSÖK...nc. Értem hogy mit akar mondani a klipp. Egy szóval össze is foglalom: SZEX. ITT SZEX LESZ GECÓ.

De hogy jönnek le onnan? Lecsúsznak azon a turhán?

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása