Ló*+@#$z klub

 2021.07.06. 08:51

A címben azért mégsem akartam leírni hogy lófasz, de bepótolom: lófasz lófasz lófasz lófasz lófasz lófasz.

És hogy mi is ez a klub pontosan? Nem csak simán balszerencsés emberek gyülekezete, hanem olyan embereké akik egyrészt kérik a sorstól az ostort, a Himnuszból ők a balsors. Ha 1000 ember áll a téren letolt gatyával, égnek álló seggel... A feldobott lófasz akkor is az ő seggükbe áll bele. 

Mondok pár példát: 

- az egyik ember tudja hogy lófaszos, ezért levesevésnél az abroszt felhajtja a ruhája elé, ki tudja alapon... Viszont evés közben elbambul, a szája előtt kiborítja a kanala tartalmát ami így a mellette ülő ölébe folyik az abroszon át. 

- a másik vesz egy 400 000 JMF értékű gamer laptopot. Meg egy ásványvizet. Iszik, majd a vizet fejjel lefelé, félig rátekert kupakkal, berakja a laptop mellé. Havi szinten 2x.

- vesz egy akkor új Sony Xperia telefont részletre, 2 évre, majd az első 50 méteren elhagyja. És még 2 éven àt fizeti.

- vagy elmegy a belső kútra tankolni és véletlenül vállal vészleállít mindent.

- esetleg bicajjal teker haza és elsőre a szemébe megy jó 40-es tempónál egy muslinca, aztán meg a torkára. -> vakon köhögve, csapkodva teker tovább.

Hosszan lehetne sorolni a tagokkal történt eseteket. Mert ezeknek nincs vége. Ha a lóf@sz megjelöl az egy életre szóló szerelem lesz.

Címkék: vélemény ajánló pihent idióták töprengés agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása