BalatOFF

 2021.07.09. 13:41

Minden évben, minden egyes alkalommal. Canossát járunk ezzel... Feleségeim szüleivel megyünk 1-2 napra... 

In medias res, találtak helyet nekünk, messzebb a tömegtől árnyékban. A strand kerítése mellett és az áramelosztó doboz között, a hangyabolytól egészen picit balra.

Kicsit vissza az időben... Megérkezdtünk a strandra, felhívtuk őket hogy merre találhatóak... Mi sem természetesebb módon hangzott a válasz:

Keletre.

Hát jó... Megnéztem merre van kelet, aztán elindultunk abba az irányba amerre lehetett menni, a másikban kerítés volt, előttünk a Balaton. Sóhajtottam egyet és elindultunk "kelet" felé. 

Ugrunk az időben, odaértünk az általuk talált helyre... Itt indult kb 20 perc matekolás hogy honnan fog sütni a nap, már azt is bekalkulálásra került hogy a Holdon a Nap beesési szöge hogy képzi a plazmabuborékokat és azok hogy tükröződnek a Földre + a Balatonról hogyan verődik vissza... Aztán eltelt 20 perc és ki ült a napon egyedül és onnantól kezdve bármerre mentem a napon ültem.

Ennél a pontnál leterítettem a plédet és eldőltem. Megciccentettem egy sört ami az éjszakát a fagyon töltötte. Természetéből adódóan a fagyott sör nem folyik, úgyhogy néztem magam elé szomorúan. 

A gyermekeink ismételten rekordot döntöttek a "mikor megyünk a vízbe" kérdés másodpercenkénti feltevésével. Úgyhogy bementünk fuldokolni miután felfújtam minden úszó gedvát.

Időugrás... Ülök a pléden. Fel kéne fújni a vízbevaló krokodilt... 5 ember + 2 gyerek nézte végig hogy a tűző napon felfújom a szopadék gumikrokodilt és amire végeztem összeesett a fél tüdőm és kijött a szemem mint a csigának. Majd a végén megbeszélték hogy ha elhozták volna az elektromos pumpát, akkor könnyebb lett volna...

Nem szeretem a BALATONT, ami nem is létezik....

 

Címkék: vélemény beszámoló pihent töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása