Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Felvilágosítás wtf

 2021.07.09. 14:34

SOS Szex baleset ért, mit tegyek?

Feljött hozzám egy srác, szexuális miatt, szóval el is kezdtük a dolgot, aztán bedugtam neki a seggébe.

Egyszer felkiáltott, hogy baj van, én meg már éreztem hogy sokkal forróbb és pürésebb belül, de a hév miatt nem tudtam azonnal abbahagyni a dugást, közbe a srác meg nyomta reflexból kifelé az anyagot...

Ezután sikerült kiszednem, az egész farkam szaros volt, még a húgycső én is belöl, a srácot hazazavartam a faszba, a farkamat letöröltem, a belselyét fülpiszkálóbal tisztították aztán lemostam de nagyon belül még csíp, mit tegyek?

Na ez aztán rákenró a javából... Az egészben nem az fáj hogy valaki a saját neméhhez vonzódik... Egészségére. Nem az én dolgom ha valaki van akkora marha hogy gumi nélkül egy ismeretlennel dug. Legfeljebb az az ismeretlen nemi beteg és leesik a pöcsöd tőle, de még az ő segge is és elterjedztitek a világban a koronavírus újabb változatát.

De a csávó sem lehetett egy értelmiségi beállítottságú ha tudta hogy kefe lesz, és nem mosta ki amit ki kell...

És ha ahelyett hogy elmennél orvoshoz, a gyakorikérdésekre írogatsz, szanaszét fosozott kukival... Ebből viccet sem kell csinálnom. Jobbulást. WTF ..

 

Címkék: vélemény szex hülyeség perverz kérdés felvilágosítás pihent idióták töprengés fájdalmas agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása