Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Vagy talán mégsem? Az igazság majd kiderül, merthogy a fiatalember feladta magát. Nem egy klasszikus gengszterfilm lezárása ez, nem lövik szét, nem húzzák ki a nyelvét a torkán és még csak levágott lófejet sem kap az ágyába és gondolom előzetesben sem rakják tele kukival a hóna alját. Lehet amúgy hogy bedugná a lófejbe és azzal nemzene kis antikrisztusokat. Ki tudja mi a gusztusa? Megvert ovisokkal kántáltatja a nevét és művérrel keni a púzóját közben... 

Szeretném leszögezni hogy nem értek egyet azzal ahogy a nemi életét és egyéni kielégülését eléri, akkor sem ha azt állítja konszenzuson alapult a dolog. Ő is és az ostor is beleegyezett a verésbe. Jöhetett volna hozzám felvilágosításért... Szívesen segítettem John Travoltának és Tom Cruisnak is megtalálni... á mindegy is.

Azon vagyok igazából fennakadva hogy ő ezt kb 20 éve hirdeti magáról, lemezei és számai jelennek meg amikben magát rossznak állítja be. Két lábon járó lebukás a csávó. Ha szabad megkérdeznem... Amíg volt barátnői fel nem jelentgették/nyilvánosság elé nem álltak, ezeket a dolgokat senki nem sejtette? Nagy sikerélmény volt ezt a bűntényt megoldani? Kezeket fel, ki lepődött meg? Dita Von Teese vágjuk hogy néz ki és mi jön be neki. Langyos hógolyót várt valaki? Vagy a fiatalok bálványát, egy jótét sátánistát? 

Címkék: vélemény ajánló beteg szex beszámoló feladvány kérdés pihent idióták töprengés fájdalmas agyhugykő

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása