Kiábrándultság

 2021.07.23. 20:26

Van az az állapot, amikor csak olvasod és olvasod a facebook kommenteket és azon agyalsz hogy te Uram Isten... Mindjárt hozom inkább a szögbelövőmet és belelövök párat a gyerekek labdájába... Az a nagy büdös helyzet hogy ebben az országban, politika nélkül nehéz a butaságról beszélni, de akkor is meg fogom próbálni ha mindenki brikkettet szarik. Vannak témakörök amik előhozzák a bennünk lakozó sötétséget, pl az oktatás...

" Tanárnak lenni nem munka mert 12-ből 7 hónapot dolgoznak csak" mert ugye a szellemi munka nem kimerítő... Főleg ebben az oktatási rendszerben, problémás gyerekekkel és szülőkkel.

"A kórházi dolgozók szégyejjék magukat, ha nem lazsálnak meg kávézgatnak annyit, nem hal meg 30000 enber" igen... Enbert írt... Ha a tanár egy évben 42 hónapot túlórázna rajta, akkor sem értené mi a baj.

"A katona lelövi a vírust?" Igen, a vírus a földön fog fetrengeni már, de a katona még kazettás bombákat meg gránátokat fog rá szórni. Ha félelmet kelt benned, aki érted dolgozik, az szomorú.

"A tanárok fizetését utalják nekem, ha már én tanítom a gyereket" tudjátok... Az alapvető nevelést nem a tanár biztosítja hanem a család. A tanár segít hogy elérj egy a társadalom által kívánt értelmi szintet. Nyilván van akin ez nem fog és leírja hogy "enber". Ezen kívül, véleményem szerint nem szégyen a gyermekével foglalkoznia senkinek. Az viszont tény hogy egyszerűbb ledőlni és sorozatot nézni aztán meg a tanárt hibáztatni. Aki egyébként ugyanúgy készül a digitális oktatásra este 8-ig. 

"Ez egy emberkísérlet, így akarnak minket kiirtani" az oltás természetesen... Tudom hogy rövid idő alatt mindenki virológus lett, de az a nagy büdös igazság hogy az emberek félinformációkkal és féligazságokkal dobálóznak és büszkén állnak az igazságuk várának a pártáján. Bravóó. 

Az az igazság hogy ezekbe a dolgokba amiket megemlítettem, a többség nem lát bele. Szűklátókörűség, vagy rosszindulat, nemtörődömség és főleg HOZZÁ NEM ÉRTÉS miatt. És gáznak tartom más munkáját leszólni, a kukás fontos, az orvos fontos, a rendőr fontos, az eladó, egyszerűen mindenki. Kérlek tanuljatok... Lássatok a világból többet, ne azt hogy a háttérből ki irányít, ne egy politikai irányzatnak vagy vallásnak hódoljunk. 

Egy társadalomnak kellene lennünk, ami közösen talál megoldást... 

ENBER baszod... Enber...

Címkék: vélemény ajánló beteg pihent idióták töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása