Á(l)mokfutás 4.

 2021.07.26. 08:48

Miután megvolt az első nagy pofáraesés, kicsit visszább vettünk a lendületből és egy az egyik rajongóból előléptetett kabalaállatunk születésnapján léptünk fel. Ő nem tudott róla hogy ez lesz a meglepi. Lehet nem erre vágyott, de mivel mi gálánsak vagyunk a rajongóinkkal, még csak pénzt sem kértünk. Igazi feelgood érzés volt. Nem tudtunk hibázni. A "hangtechnikusnak" nem esett viszont ez a nehezére. Volt hogy magamat nem hallottam volt hogy semmit sem. Aztán kiderült hogy azért mert vége a számnak. Ez hatalmas nézeteltéréseket okozott a feltörekvő csillagok között. Úgy mint: 

- Nem hallani amit énekelsz. ("Énekes"nőnek)

- Baszki... Te írod a szöveget és nem tudod, aztán nekiállsz lalalázni... (Nekem)

- Azt sem hallani tőled hogy más is van a zenekarban, tekerd lejjebb a szarodat... Amúgy te sem tudod a szöveged... (Másik gitáros)

- Csinálj már valamit azzal a basszusgitárral, legalább egy bálamadzagot köss oda hogy úgy nézzen ki, mintha négy húrja lenne...

- Igen, egyedül viszed ki a dobot, csak 3 utcára laksz, nem lehet olyan messze...

- ... (Szintetizátor)

Na innen szép nyerni! Nekünk nem is sikerült a következő koncerttel sem. Ami elromolhatott az fogta magát és el is romlott... Teleplakátoltunk 3 várost hogy fellépés lesz meg farsang meg metál. Nem telik el 3 óra, cseng a telefon hogy a szaros plakátjainkat tépkedjük le, vagy arcunkat tépik le. Hát nem volt mit tenni, ez egy ilyen szakma hogy arcról ismernek fel, ezért leszedtük mind a potom 200 plakátot. Ha valakit érdekel van még eladó, igazi relikvia... Aztán hogy mégszuperebb legyen, az énekesnő aki speciel az akkori barátnőm volt, szakított. Ez adott a hangulatnak egy laza síri felhangot. Farsangi beöltözés meg a f@szom... Aztán a hangosító ugyanaz az ember volt mint legutóbb. Itt már megtértem minden istenhez, imákat mormoltam... Aztán 3/4 óra késéssel mint az igazi nagy sztárok nekiálltunk. És a buli jó volt. Még a pengetőmet is bedobtam. Aztán visszakértem, mert nem volt több. Valahogy ez a koncert megint nyereséges lett, több mint 100 ember volt ott. Ami jól jött mert kettő manus  pont fixen tudott tartani hogy ne essek le a színpadról. Az egyikőjük lett a következő énekes...

 

Folyt. Köv.

Címkék: vélemény ajánló beszámoló pihent idióták töprengés fájdalmas agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása