Olimpia

 2021.07.27. 08:25

Vagy bármilyen egyéb versengés... A legeslegnagyobb tiszteletlenségnek, álszentségnek és pofátlanságnak tartom ha valaki azt mondja egy szereplésre hogy "CSAK". A hideg fut a talpamtól a kislábujjam körméig ha meghallom hogy ezmegez csak 5. lett. Igen... 5. egy olimpián, ami egy világverseny -> tehát 4 jobb úszó van nála a Földön adott esetben. Igazatok van, bár eddig kinyerte a világ szemét, bélyegezzük meg hogy csak 5. mert lenni, haza se merjen jönni. Bezzeg a kritikus aki a Balaton hullámain kapálózik az életéért lángossal és hekkel eltelve, ő megmutatta hiszen elérte a számára elérhető csúcsot, nem fulladt meg. Aztán persze számára idővel ez a cél elérhetetlenné válik, mert a sörhas lehúzza. De, oda se neki!

Te, Marzsi, ez a Katinka vagy ki, hogy lehet ilyen neve... nekem csalódást csinát, Há én mostantó inkább a vizilabdátot fogom nézni e.

Miután Katinka álomba sírta magát mert a Kámán Alsótökpillantóházáról inkább a vizilabdát nézi:

Te, Marzsi, há nem kikaptak ezek is jaaaaaj... bezzeg amikor én úszni tanultam a Lapaj mellékcsatorna főágában úgy labdáztam mint egy fóka... Nézem inkább a kézilabdát...

A vizilabdázóknak ajánlott innentől a Lapaj mellékcsatorna főágán edzeni a 0.000008 m / s vízáramlás miatt. Nyilván az lehetett a kulcs Kámánnál is. Mondjuk neki már akkor is olyan teste volt mint egy fókának.

Te, Marzsi, mommá meg nekem... Minek mennek ezek az olimpikára, olyan messzi? Csak kikapnak. Hát így leshetik hogy szurkolok nekik, még mit nem. Majd jó kimegyek az Alsótökpillantóháza SE - Aprókafa-Szulaháza FC örökrangadójára...

És ment is... Innentől nélküle kell végigizgulnunk a versenyeket. Nem is tudom hogy fog menni... Az a baj hogy ezt általános jelenségnek érzem és egy egy vereség vagy nem aranyérem, személyes sértést jelent egyeseknek, akiknek többnyire annyi sportteljesítményük van hogy gyorsan bontják a sört és a csipszes zacskót. Aztán pedig felháborodva értekeznek egy-egy sportteljesítményről... Gondoljunk már bele, ezek az emberek (sportolók) erre tették fel az életüket. Eljutottak addig hogy már benne vannak az első 10 légpuskásban adott esetben... Tudom a nagyapád ezerszer jobban lőtt a Slaviával még herepirító részegen is, és csak azok miatt a mocsok kommunisták miatt nem jutott ki az olimpiára mert a szomszéd falunak segítettek megvenni a megyei harmadosztály döntőjét. 
Hogy tényszerű legyek, mert állítólag a tényeknek hiszel... Igazad van, nem aranyérem egyik sem. De veled és a nagyapáddal szemben... ott vannak a világversenyeken. 

Mesléd már el nekem, kedves kritikus! Te melyik ilyen rendezvényre jutottál ki, nem nézőként... és az nem érv hogy ott lehetnél és megmutatnád nekik, ha 8 évesen az úszónadrágod szakadt gumija pöcsön nem csap...

 

Címkék: vélemény ajánló beszámoló hülyeség kérdés idióták töprengés fájdalmas napi mocsok agyhugykő bazsi mesél

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása