A tegnapi levezető bevezető után, megérkezett az atomcsapás, az AntiKriszti aki Zsófi. Sokan igyekeztek a reality szereplők közül ilyen olyan módon betörni hazánk zenei vérkeringésébe, egyvalakinek sikerült is amúgy. Na nem Zsófikának, bár megpróbálta. Nem találtam meg sajnos, mikor jelent meg eme zenei bűntett, de azt igen hogy Puskás Peti írta. Az önéletrajzomban ezt nem tüntetném fel a helyében amikor jelentkezek a rock'n'roll Hall Of Fame-be... Ahogy azt sem találtam meg hogy eseti bűntett volt e ez, vagy visszaesőkké váltak egy album kiadásával. Na lássuk a medvét, illetve medvinát...

Fiatal voltam és kellett a pénz, mondhatná az elkövető... Igencsak közel állhatott az éhhalálhoz halljátok. Lenge pornós felütéssel kezdünk: Zsófi narancsot eszik és folyik az állán a leve. Na, ha most ez pornós tényleg, akkor itt kis/nagy aranyesőre tudok asszociálni. És innentől elszabadul a szoftpornó pokla. Senki nem mondja ki nyíltan, így nekem kell megtennem. Ez a szám, pont mint Cicciolina - Oboa Boa című remeke, nem a szánkózásról szól, maximum a fa szánkózásról. A dalszövegben a jóisten segítségét kéri, hogy mindennapi rágógumija legyen meg. - Eddig még okés. - De a kis mohó annyit akar hogy nincs is annyi ujja. - Kikacsintani nem is merek, mert még azt mondjátok ilyen pornót nézek. Közben a háttérben csípőre tett kézzel, napszemüvegben (mert az is takarja a táncosok arcát), piacos R-GO gidák próbálnak szinkron szabadulni a rágóból, amibe beleléptek. Spoiler: nem sikerül. Amúgy rájötte, ez az egész Isten hibája. Részegen vagy másnaposan csinálta ezt. Azért csak van ott is lehetőség a reklamációra, nekem egy pokol elég, ne kelljen már ezt is... További cegcuáális utalgatások mennek, hogy a szájába, meg kiköpi, csak a hajába ne... Ebben az háborít fel, hogy mi van a függönnyel, abba lehet??? Látványosan bont egy banánt. Itt már a szakállam is feláll, a bimbimmel eret tudok vágni. Ilyen 22-es csapdája hogy egyszerre jó meg rossz ez az egész, de inkább rossz. Háhh, még nyalókát is tolnak és ekkor jön a felszólítás hogy "tedd a számba", gondolom ezen a ponton világosnak kellene lennie hogy a rágóról van szó. "Tömegtánc jelenet" következik. Egy elkordonozott résszel próbálják sugallni hogy akárki nem mehet ebbe a buliba, ahol másnak a szájába kell tenni akármit is. Bárcsak Pain megmondta volna a szex vajon mi... Ülök itt kétségbeesetten és nem látok kiutat. Megkérdeztem a pszichológusomat, engedélyezte hogy villával megpiszkáljam a konnektort. Jön a kedvenc részem: "most a fiúk, rágógumi, most a lányok, rágógumi, most Zsófika, rágógumi". Milyen bájos... együtt kiabálja mindenki azt hogy szopás, úgy hogy nem azt kiabálják hogy szopás. Briliáns. A szekunder szégyenérzetem azt diktálja igyak egy kis hidraulika olajat, Fa tusfürdővel. Dinnyéssel. Annak jó a szaga. Dinnyés. De itt kérem pazarlás van, értem hogy nem akar több narancsot enni, mert az előzőnél is úgy nézett ki mint akit lepisálnak, de azért eldobni nem kéne. Nálunk meg a Prímában nem kapni. Csak mondom. A banánnal nem tudom mit csinált, de azt sem kapni. 
Azt kell mondjam hiánypótló ez az alkotás. Mekkora hülyeség hogy pót-ló... Irodalmi Nobelt a bújtatott utalásokért a szövegben és Oscart a klip elkészítőjének. Innentől nem tudok ugyanúgy nézni a rágóra. Inkább rágok egy darab agyagot és hallgatok Zámbó Árpyt, de Zsófika a rágót is, meg a zenét is megmicsináta nekem.
Ja igen, nem tetszik a hangja. Erre amúgy, miért volt szükség? Ki érezte azt hogy erre lesz kereslet? Ez az emberi fülek telibehugyozása.

Címkék: zene vélemény ajánló web beteg youtube videó hülyeség poén kérdés pihent idióták töprengés fájdalmas agyhugykő klippelemzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Technikus Úr · www.technikusur.blog.hu 2021.08.24. 05:35:31

Ahogy a Technikus osztálytársam, Zolika mondta: Ebben a számban a rejtett alany a fasz. :D
süti beállítások módosítása