Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Gyerekkoromban voltak ezek a röhejes búcsús jelenségek, a Coco Jumbos dodgem, a céllövölde, az abdai vásársor, a felfűzött pirospaprikákkal, a hosszú ceruzákkal és a vastagokkal, amelyikekben épp hogy 3 cm grafit volt, de azt ugye akkor nem láttuk. Volt még a nyúlós gumin lógó labda, amit a mai napig nem tudok hova tenni és a vámpírfogsor. Ja, meg a hagyma és az elmaradhatatlan Egri Bikavér feliratú üveg, amiben jobb nem tudni milyen tabletta volt. Az idő közben eltelt, elrohant több mint 20 év. De mi még mindig itt tartunk hogy ezzel szeretnénk imázst építeni az országnak. Tóth Gabit, egyáltalán nem lebecsülve, el kell ismerni, van hangja. 

A probléma ezzel a giccsel van amit alátoltak. A tájképek szépek. Hihetetlen hogy mostanában ezt minden klipről el tudom mondani... Lehet jobb lenne ha dokumentumfilmekben dobnánk ekkorát. Hirtelen, bármiféle felhívójel nélkül megjelenik Gabi a mezőn egy újraértelmezett népviseleti ruhában és nekiáll énekelni. Na ha itt még valaki nem rakta össze a képet: a szerelemről lesz szó, egy szép nő előadásában, akinek valamiért a ruhája kissé mellhangsúlyos egy szép vidéken. Szinte várná az ember hogy a háttérben egy Kis Grofótól 89 decibelen huppogó Lada elvágtasson és valaki közbebőgje hogy dinnyét. Mégtöbb tájkép, Gabi beért a városba. Kicsit hirtelen vágnak a helyszínek között, amire észbe kaptam Esztergomban jár. Eddig nem találkozott senkivel. Most akkor vagy korán kelt, vagy mindent lezártak a forgatás miatt. Hopp, egy pap. Mondjuk az az összefüggés nincs meg hogy az erdőben szeretkezés elhangzása alatt miért pont őt látjuk. Nem hinném hogy utalás lenne a Rózsaszín Pitbull "Nem... a ministránsok" című számára (elhatárolódok magamtól ezennel). Mindenesetre a Dunában fürdőzést annyira nem ajánlanám, mert egyrészt hideg, másrészt azon a környéken ahol énekel, sok a kikötő és nagy a hajóforgalom. Közben találkozik lö pappal, légpacsi mint az Üvegtigrisben, semmi Dicsértessék. Mert mi lazák vagyunk, mind a közel 10 000 000-an Ezután láthatunk falusi életképeket, egy hosszúhajú ember egy másikat borotvál és Gabi egy terítővel táncol. Magyarok vagyunk, úgyhogy jöhet az elmaradhatatlan lovasmúltra utalás. Remélem kumiszozás is lesz, vagy nyereg alatt ló puhítás. Az érdemi résznek vége. Ám jön még egy a modern kor lovával vágtatás, egyfajta jelenkori etruszk nőrablás fílinggel. Mi van nem tudtad, az etruszkok is magyarok voltak. Mi az, hogy nem így van?! Há bizonyíccsad be hogy nem... És buláj van, közös trappista és tortaevés meg ad hoc hegedülés. Mert ezek vannak minden magyar udvarban. Csak nálunk nem, mert itt cimbalmozás megy. Na, most van vége.

Hogy egészen pontosan mi a probléma? Kicsit fejlődhetne a mód ahogy magunkat látjuk. Ez az össznépi hegedűs, evős-ivós banzáj úgy érne véget pl a valóságban, hogy a szomszéd ránk hívja az ANTSZ-t és a rendőröket. Nem vagyunk vendégszeretőek, sem barátságosak, sem jó szomszédok, sem alkoholisták. Ez is egy rossz toposz, el kell felejteni. Kivétel az alkoholizmust. A 80-90-es évek giccsét is el kéne engedni, nem csak Esztergom létezik, nem csak a matyóhímzés. Szinte vártam hogy mutatnak egy falusi búcsút is a bicskázós, szénabálás részig. Értem hogy a dalszöveg nettó a dugásról szól és a boldogságról és hogy nekünk jó itt, jó így. 10 éve még beleálltam volna az előadóba is, de félek hogy kirúgnak. Ohh, wait. Már nem tudnak. Soha nem szerettem a hangját se ezt, amit mostanában jelent ha meghallom a nevét. Az ízlés egy ilyen fura dolog, hogy inkább reszelném le a szemgolyómat minthogy megnézzem újra a klipet.
Mű az egész mint a bólogatóskutya a Dacia ablakában. A célt is értem amit el akartak érni, kb országimázs építés. Kezeket fel, ki él így? Ha az udvaromban megjelenne egy sajtot daraboló, hegedülő, kisebb tömeg, nem azt kérdezném meg, adnak e a sajtból.

Címkék: zene vélemény web youtube videó szex beszámoló felvilágosítás töprengés fájdalmas agyhugykő klippelemzés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása