Pontgyűjtő akció

 2021.09.16. 08:06

Nincs Smart kártyám, nem is akarom hogy legyen. Inkább kifizetem a teljes árát mindennek, csak ne, ne kelljen pontot gyűjtenem semmire. Utoljára a főiskolára gyűjtöttem pontokat, oda nem adtak. Szomorú, de igaz. Ennek a sztorinak itt a vége. Sztoricepció. Szóval ez volt az ars poeticám évtizedeken át. Glamour napra nem kell kupon, Libri pont sem kell, se DM se semmi amivel totál hasznos dolgokat lehet megszerezni, például a fuxusgerjesztő delejradírt, 3 féle színben, meg nem értett költők gyerekverses könyveit, a kiscicák élveboncolásáról a kínai ősmagyar piramisok, felcsillanó csúcsának árnyékában megbúvó, szamárhereszőrszál szomszédjának tragédiájáról. MI? Hogy ennek nincs értelme?! A pontgyűjtésnek persze, hála égnek van. Amúgy az a könyv már megvan, csak azért nem kell. És bár éssel nem kezdünk mondatot, és, még csak vesszőt sem teszünk elé, vagy utána, hogy mi volt az az érv amiért feladtam világnézetemet?

"Apaaaa, légysziiiiiiii" x 68/perc

Elkezdtük hát a Spáros pontokat gyűjteni, hogy megvehessük a kedves szörnyeket. De, ha megvan a 6 pont, nem kapsz ám egyet csak úgy, mint amikor bemész a női öltözőbe, nem. Bár 6000 JMF elköltése után kapsz egy matricát, meg egy 2 körömnyi gyurmát, amiből mellesleg nem tudom mit lehet kihozni... Szóval elköltöttél 36e JMF-et, van 6 db szaros, színes gyurmád, 6 pontod, és még vedd meg a plüss gedvát 2000-ért. Megéri nem? A Spárnak esetleg. Az én szerény esetemben ez már 72e JMF, +4000 a két játék. Amikkel mint a plüssök többségével, azt tudod játszani, hogy vannak. Ezt tudják üzembiztosan, nem tudod megtagadni vagy elvenni tőlük. Viszont amire összejön 11 matrica, már csak 1 kellene, a pénztáros azt mondja, ha meggörbülsz sem ad, mert nincs. Majd gyorsan a pultja alá rakja a gyurmás dobozt. Vérbosszút esküszöl... Elmész haza, az 1 db figurával a 2 db gyerekedhez és könyörögsz az életedért... Az életed megmarad, amint megígéred a lányodnak hogy apa bizony lesz akkora állat, hogy szerezzen még valahonnan. 190 JMF volt egy másik Spárban darabja... De plüss nem volt. Itt már rágódsz, magad leszel a halálod sikolya és elindulsz a másik Spárba a plüssg.ciért. Persze olyan nincs, meg nem is volt amilyet keresel. Itt elkezdtem nézni valami zöldséget, amit teletűzködhetek fogpiszkálóval, meg gyurmával, hogy szörnynek nézzen ki. Aztán találsz egyet, ami jó lehet. Kifizeted zokogva. A gyerekek végül is örültek neki, akarnak még pontot gyűjteni. NEM. Innentől az Aldiba járok. Hogy mi lett a gyurmáva? Holnap gyúrok belőle egy marhát, aki 76et költött két plüssre.

Címkék: vélemény ajánló beteg beszámoló hülyeség poén feladvány felvilágosítás pihent idióták töprengés fájdalmas napi mocsok bulvárkomment agyhugykő bazsi mesél Spár

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása