Játékfejlesztés

 2022.03.29. 07:22

Kedves barátommak, akit annak ellenére hívok így, hogy kedves lenne akár a legkisebb mértékben, kitaláltuk a tutit. Mi márpedig a legutóbbi programfejlesztős kalandunkból kiindulva, csinálunk egy RPG játékot. Amire ezt így leírtuk, addigra már a szemeink dollárjelekké változtak és láttuk magunk előtt, hogy egy pornófilm hátterében valaki ezt játsza, amíg a főszereplőt jól meg...tanítják kesztyűbe dudálni. Elhatároztam, hogy egy másik barátunk bosszantására, veszek egy Nissan GT-t, de lilában, mert azt a színt nem szereti. Mert fradista és akkor a lila az neki olyan, mint vörös posztó. Miután ezt kitervelten, nekiálltunk megbeszélni a dolgokat. Tudsz játékot fejleszteni? Nem. És te? Nem. Na, akkor ezt érzem, hogy jól fog sikerülni. Ha kész lesz, max a családnak fogjuk tudni eladni, akik szánalomból vesznek belőle. De, nem adtuk fel, mert mi nem vagyunk azok a fajták!!4?!)/ Youtuberól elkezdte tanulni a programozócsapatunk másik fele a Unity használatát a programozáshoz, én pedig mint a csapat másik, még pihentetett fele, nekiálltam a Blender programot magamévá tenni. A vége az lett, hogy tudtam csinálni egy hamutálat vele, de azt mégsem tehetjük meg a játék szereplőjének. Így hát, kellett egy malacot modelleznem egy olyan laptopon, ami a trendekkel ellentétben, lassan indul csak el. Az elején még amire működésre bírtam, lefőztem egy kávét kotyogóssal és megittam. Mostmár ott tartok, hogy lefürdök amire megnyit egy munkamenetet. Igen, tudom SSD, de úgy minden hülye meg tudja oldani. Vagy akkor ha alapból jó a laptopja. Miután folytonosan csesztetett a szoftveres brigád, a grafikusnak kiadtam feladatba a malac elkészítését. Büszkén mondhatom, fasza lett, na nem úgy, hanem tényleg jó lett. Amennyiben egy torzfejű jegesmedvefarkas Csernobilból elment Fukushimába megtermékenyíteni egy másik elfolyt arcú hörcsögöt és a szerelemgyerekükre rá lehet fogni, hogy itt a malacod bazmeg. Szép lett mint Zámbó Árpy. Egy sor foga valamiért belecsúszott az orrába és hegyes lett a füle mint Legolasnak. Mázlinak bizonyult, hogy elmentettem, mert a laptop egy jó 3 napra lefagyott a modell kinézetétől. Amikor megmutattam, volt nagy boldogság a szoftvereseknél, majd a következő hangzott el írásban. Igen, én úgy is hallom... Te, ezt mozgatni is kell, csináld már meg olyanra. Úgy éreztem ezzel akarja visszafizetni, hogy tavaly kikészítettem, amikor próbálta a programját megírni... De kiderült, hogy komolyan gondolta! Én meg már ezzel is a képességeim határát súroltam, mint egy félbolond takarítónő. Mozogjon a modell lába... mi lesz a következő???? Mozogjon a keze is? Igen. Mozogjon a keze is ha lehet. Nem lehetne, hogy inkább a sztorit írjam meg? De, de alapból úgy gondoltam, hogy azt te írod. 

Baszki.

Címkék: vélemény ajánló játék beteg beszámoló hülyeség poén feladvány perverz kérdés pihent idióták fájdalmas napi mocsok agyhugykő bazsi mesél Blender Unity Programfejlesztés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása